reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Lubie bodziaki z Pinokio 😁czadowe są. Teraz promki są w newbie 😁 i w pepco z organicznej są teraz fajne, muszę jutro jechać 😁
Dawno nie byłam w Pepco, muszę się wybrać, szczególnie, że wczoraj robiłam porządek w szufladce Czarusia i trochę miejsca się zrobiło 😱 teraz ze smyka mu zamówiłam czaderskie ogrodniczki za 30zł, spodenki krótkie za 15 i bluzę z Batmanem też chyba za 30zł, czekam aż paczka dojdzie 😉

reklama

Załączniki

• FC97EE76-7073-4B0B-97FC-0E196EC3A45E.png
    FC97EE76-7073-4B0B-97FC-0E196EC3A45E.png
    274,6 KB · Wyświetleń: 61
Ja właśnie mam różne doświadczenia, rzeczy z takiej cieniej prążkowanej bawełny,wszystkie mi się masakrycznie rozciągają i na długość i szerokość, normalnie rozluźnia się materiał jakby i są sflaczałe🙄 takie mam z serii Save planet eko, wszystkie tak robią.a te z grubszej trochę bawełny, super się trzymają, także zależy co
Ja mam 2 bodziaki w prążki i powiem Ci ze to moje ulubione. Takie beżowe jakby z napisem eco cos tam. Jezu sama bym takie nosiła 😁😁

Moze na suszarce się wyciągaja? Ja wrzucam do suszarki i serio nic się nie dzieje.
Na jakim trybie suszysz ? Z naszymi ubraniakj się nic nie dzieje w suszarce. A młodej ubranka w suszarce sie kurczą :D jedynie ubranka z 5 10 15 zostają takie jakie były.... A co do promocji. Zajrzyjcie sobie na stronie 5 10 15. Są fajne promo. Ja w sklepie stacjonarnym obkupilam mała na rozmiar większy juz. Body mi stacjonarnie powychodzily 8,9,10zl. Bluzy, swetry 15, 20zl.

reklama
Na jakim trybie suszysz ? Z naszymi ubraniakj się nic nie dzieje w suszarce. A młodej ubranka w suszarce sie kurczą :D jedynie ubranka z 5 10 15 zostają takie jakie były.... A co do promocji. Zajrzyjcie sobie na stronie 5 10 15. Są fajne promo. Ja w sklepie stacjonarnym obkupilam mała na rozmiar większy juz. Body mi stacjonarnie powychodzily 8,9,10zl. Bluzy, swetry 15, 20zl.
Ja jakiś tryb mix cos tam😂czyli do wszystkiego 😂z hm bardzo się kurczą ciuchy, z pepco niektóre.

Do góry