G
gość _199
Gość
Mi by się przydała suszarka, na pieluchy tetrowe. Mam je wszędzie porozwieszane, jak moja babcia 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ogóle nie używam, mam w wozku i w torbie od wozka, w domu nie używamMi by się przydała suszarka, na pieluchy tetrowe. Mam je wszędzie porozwieszane, jak moja babcia![]()
No to są moje wkłady do pieluch, więc mam ok 100Ja w ogóle nie używam, mam w wozku i w torbie od wozka, w domu nie używam![]()
To ten rampers.No to są moje wkłady do pieluch, więc mam ok 100
Aha i rameprsy z Pepco na zamek zawsze dziwnie leżą na tej nodze z zamkiemTo ten rampers.
jak teraz go wymacalam to troszkę się rozluźnił materiał i wyciągnęły rękawy i nogawki. Ale on jest u nas bardzo mocno użytkowany na noc![]()
Rany, moja śpi w krótkim body i nawet przykryć nóżek mi nie daTo ten rampers.
jak teraz go wymacalam to troszkę się rozluźnił materiał i wyciągnęły rękawy i nogawki. Ale on jest u nas bardzo mocno użytkowany na noc![]()
U nas zależyRany, moja śpi w krótkim body i nawet przykryć nóżek mi nie da![]()
Ładny, różowy?To ten rampers.
Nieee, mam takie rolety ściemniające tu na tym wynajmie, one są jakby bordowe jak w burdeluŁadny, różowy?