Za samo oc?Ja płacę ponad 4 tys więc nie narzekajcie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za samo oc?Ja płacę ponad 4 tys więc nie narzekajcie![]()
nie no z ac (podstawowe) bez przesadyZa samo oc?![]()
Łe no to widzisz, my za samo oc tyle płacimynie no z ac (podstawowe) bez przesady![]()
nie ja skromnie VW Touareg 2020 (a tak na marginesie to tyle samo OC byśmy zapłaciłyŁe no to widzisz, my za samo oc tyle płacimya już myślałam, że jakimś Bentleyem jeździsz
![]()
Ja póki co to olalamdobra zmiana tematu jak Wam idzie rozszerzanie diety
mój brokuła w szamie
pasternak się krzywił
a dzisiaj poszła marchewka i wypluwa wszystko za drugim razem się poddałam
chyba będzie jadł sam brokuł
a jak u Was?
no ja nie mogę bo mój tak się patrzy jak jemy a na dodatek przy tym ssie dolną wargę i co chwilę coś tam gęgaJa póki co to olalam![]()
U nas nr 1 to batat z brokułem, a ogólnie to wszystko lubi: dynia, brokuł, kalafior z marchewką itd . Jeśli chodzi o warzywa to nie mamy problemu. Ale jak na przykład widzę że nie ma ochoty jeść to na siłę nie daje tylko odpuszczam. Ostatnio próbował jabłuszka i suszonej śliwki ale póki co owoce mniej mu smakują. A dla mnie niestety kupki są tragiczne po tych wszystkich pysznosciachdobra zmiana tematu jak Wam idzie rozszerzanie diety
mój brokuła w szamie
pasternak się krzywił
a dzisiaj poszła marchewka i wypluwa wszystko za drugim razem się poddałam
chyba będzie jadł sam brokuł
a jak u Was?