reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jaka laska 😁

Dziewczyny myślicie, że nasze maluchy starają się już nami manipulować ? Mam wrażenie, że mój młody płacze w łóżeczku bez powodu, a jak tylko mu się pokaże, to zaraz uśmiech na buzi.
No raczej, że umieją 🙃 moja też często płacze, a jak wezmę na ręce to nagle wszystko jest ok 😝

Łeee, to fajny, taki trochę vintage :D my jeździmy beta 318. Tylko że mój facet ma ja w leasingu i w racie ma wszystkie ubezpieczenia i serwisy itp. a paliwo na co dzień zwykle opłaca mu firma, więc w ogóle oprócz raty nic nie płacimy, tylko dlatego nam się to opłaca 🙈
Nasz to jeszcze nic! Mój tata ma dopiero vintage: trabant, wartburg, jakaś syrena "skarpeta" plus golf 2 co jak w niego wjechali miał szkodę całkowitą, ale go sobie zrobił 🙈😁 właśnie mu tworzę na urodziny koszulkę z wizerunkiem jego wartburga 😀
A to wy jakieś nowsze macie? Tak do jazdy na co dzień to mamy focusa 🙈
Zazdro, że tak mało wydajecie na auto, u nas to jest paliwo plus mega drogie ubezpieczenia na oba auta. Bo się okazało, że mojemu zniżki nie szły jak kilka lat był już współwłaścicielem beemki i forda już wziął całkiem na siebie bez zniżek 😱

Nasz to jeszcze nic! Mój tata ma dopiero vintage: trabant, wartburg, jakaś syrena "skarpeta" plus golf 2 co jak w niego wjechali miał szkodę całkowitą, ale go sobie zrobił 🙈😁 właśnie mu tworzę na urodziny koszulkę z wizerunkiem jego wartburga 😀
Zazdro, że tak mało wydajecie na auto, u nas to jest paliwo plus mega drogie ubezpieczenia na oba auta. Bo się okazało, że mojemu zniżki nie szły jak kilka lat był już współwłaścicielem beemki i forda już wziął całkiem na siebie bez zniżek 😱
No właśnie nowe, bardzo nowe. W sumie rocznik 2018. Ale mój też trochę zafiksowany na samochody, chociaż bardziej nowe i sportowe niż vintage. A mnie to tam lata, byle mnie zawiózł wszędzie 😂😂 muszę zrobić prawko w przyszłym roku bo pewnie w tym już nie dam rady 🙈

Za dzieciaka nigdy nie lubiłam jeździć windą 🙈 pamiętam jak z babcią chodziłyśmy odwiedzić ciocie która mieszkała na 8 piętrze. Babcia zawsze jechała winda, a ja biegłam po schodach 😂
To ja tak samo na 8 piętro wchodziłam schodami do mamy do pracy, szczególnie, że ta winda tam stara była i nieraz się mama w niej zacięła, a raz jej się drzwi otworzyły, a tam ściana, ja już bym miała zawał😱

Jaka laska 😁

Dziewczyny myślicie, że nasze maluchy starają się już nami manipulować ? Mam wrażenie, że mój młody płacze w łóżeczku bez powodu, a jak tylko mu się pokaże, to zaraz uśmiech na buzi.
Ja myślę, że to nie kwestia manipulacji tylko jego potrzeby - w tym wypadku może potrzeby bliskości? Mamy albo ogólnie człowieka. No bo dzieci przecież nie komunikują tylko jedzenia, pieluchy i zmęczenia. Tylko mnóstwo innych rzeczy też :D tzn ja to tak odczytuje.

Jaka laska 😁

Oj to mój tak już od dawna robi, a ile razy się drze z nudów 🙈 na bank testują już na co mogą sobie pozwolić 😂

Nam ubezpieczenie wyszło 1900 😳

reklama
Do góry