kwiatek250
Fanka BB :)
Ja w Paryżu siedziałam w windzie ponad 4h! Jechałam do mojej nauczycielki na francuski. Robiłam ćwiczenia z gramatyki w windzie na zapasJa z windą mam tak samozawsze analizuje czy mam jakąś wode jedzenie w torbie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w Paryżu siedziałam w windzie ponad 4h! Jechałam do mojej nauczycielki na francuski. Robiłam ćwiczenia z gramatyki w windzie na zapasJa z windą mam tak samozawsze analizuje czy mam jakąś wode jedzenie w torbie
![]()
Ja to bym się posikala chyba że strachuJa w Paryżu siedziałam w windzie ponad 4h! Jechałam do mojej nauczycielki na francuski. Robiłam ćwiczenia z gramatyki w windzie na zapas. Pamiętam, że największym problemem dla.mnie był brak toalety - matko jak mi się siku chciało.... Strażak przyjechał mnie wyciągać po trzech godzinach, ale jakiś lewus był i nie potrafił otworzyć drzwi od windy, więc w 4h mój facet rzucił robotę i przyjechał mnie ratować
. Śmiejemy się teraz z tego czasem.
Ja całe życie wysoko w wieżowcu mieszkałam i w windzie byłam już zacięta kilka razy, więc dla mnie to był tylko kolejny razJa to bym się posikala chyba że strachu![]()
To ja wczoraj tak miałam i sobie uświadomiłam, że jak stanie to nic poza wodą nie mam i jeszcze siku mi się chciało także kaplicaJa z windą mam tak samozawsze analizuje czy mam jakąś wode jedzenie w torbie
![]()
To mi się rzadko kiedy ktoś nie zatrzyma jak idę z wózkiem (może trafiam na danych facetów haha), a jak sama to muszę poczekaćdobre, nie to ja tak nie mam. Ale na więcej rzeczy zwracam mogę teraz jako kierowca. Np. jak mam wyobraźnię mają kobiety które idą po ulicy z wózkiem zamiast po chodniku, nie wiem z czego to wynika
Z drugiej strony zauważyłam też chodząc z wózkiem że to najczęściej kobiety nie zatrzymują się przy pasach i też nie wiem od czego to zależy![]()
E36 compact 94 rok jak dobrze pamiętamTez jeździmy betajaki model?
Ja bym umarła, pamiętam jak panikowalam jak mi się drzwi w łazience w domu zatrzasnęły, a łazienka dość duża tylko, że bez okna i w pierwszej chwili zaczęłam się dusić po czym ogarnęłam, że przecież to nielogiczne, bo normalnie z godzinę siedzę sobie w wannie, robię jakieś pielęgnacje a teraz nagle się duszęJa całe życie wysoko w wieżowcu mieszkałam i w windzie byłam już zacięta kilka razy, więc dla mnie to był tylko kolejny raz![]()
Ja jak byłam mała zatrzasnęłam się w łazience z koleżankąJa całe życie wysoko w wieżowcu mieszkałam i w windzie byłam już zacięta kilka razy, więc dla mnie to był tylko kolejny raz![]()