reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

to właśnie lepiej wiedzieć bo wtedy wiesz czego możesz się spodziewać. Kiedyś jechałam na lotnisko i taksówkarz kazał mi totalnie wszystko włożyć do bagażnika włącznie z Podręczna torebka był tak zafiksowany na punkcie bezpieczeństwa😂😂😂
Wiedzieć to chyba każdy wie, ale żeby to widzieć, to nie... Po co sobie dokładać dręczących myśli i widzieć takie obrazy przy każdej jeździe samochodem? Ja się tak bałam windą jeździć, ale potem z wózkiem musiałam, to się jakoś przestałam spinać, a potem mi chłopak opowiadał, że gdzieś winda spadła i na nowo miałam stresa i jakiś czas o tym myślałam w windzie :(

reklama
Faceci to są jednak 😂 moj kocha swoją lalunie, audi i teraz ma serce złamane, że ma cala rozwalona. Oczywiście do wymiany drzwi i dużo rzeczy a ubezpieczyciel 4 tys chce dać, więc się odwołuje bo mówi że wyda co najmniej 10 tys.
To my mamy taką samą sytuację z beemką, gdyby nam ktoś wjechał, to pewnie szkoda całkowita, a jest tak zrobiona, że wartość ma o wiele większą no i wartość sentymentalna do tego... Nawet mi by było szkoda, bo wiem, ile pracy i serca (i kasy 😂 ) włożył w to auto.

Wiedzieć to chyba każdy wie, ale żeby to widzieć, to nie... Po co sobie dokładać dręczących myśli i widzieć takie obrazy przy każdej jeździe samochodem? Ja się tak bałam windą jeździć, ale potem z wózkiem musiałam, to się jakoś przestałam spinać, a potem mi chłopak opowiadał, że gdzieś winda spadła i na nowo miałam stresa i jakiś czas o tym myślałam w windzie :(
Ja z windą mam tak samo 😂zawsze analizuje czy mam jakąś wode jedzenie w torbie 😂😂

dobre, nie to ja tak nie mam. Ale na więcej rzeczy zwracam mogę teraz jako kierowca. Np. jak mam wyobraźnię mają kobiety które idą po ulicy z wózkiem zamiast po chodniku, nie wiem z czego to wynika 🤷🏻‍♀️
Z drugiej strony zauważyłam też chodząc z wózkiem że to najczęściej kobiety nie zatrzymują się przy pasach i też nie wiem od czego to zależy🤷🏻‍♀️

Ja ostatnio oglądałam serial i tam babka zaczęła przedwcześnie rodzić w windzie. Dobrze, że oglądałam to po porodzie, bo bym w życiu do windy nie weszła. Faktycznie w takiej sytuacji nie ma kto ci pomóc.

Ja ostatnio oglądałam serial i tam babka zaczęła przedwcześnie rodzić w windzie. Dobrze, że oglądałam to po porodzie, bo bym w życiu do windy nie weszła. Faktycznie w takiej sytuacji nie ma kto ci pomóc.
😂😂😂u nas jak winda nie działała jeden dzień to tak awanturę na zebraniu wspólnoty ludzie zrobili że szok😱
do tego jeszcze ktoś próbował ją otworzyć nie wiem czym chyba łomem i trzeba było naprawiać drzwi więc jakby co to się nie martwię 😜
ja to mam jakąś fobię jazdy przy tirach o matko jak ja się tego boję 😱🥵

😂😂😂u nas jak winda nie działała jeden dzień to tak awanturę na zebraniu wspólnoty ludzie zrobili że szok😱
do tego jeszcze ktoś próbował ją otworzyć nie wiem czym chyba łomem i trzeba było naprawiać drzwi więc jakby co to się nie martwię 😜
ja to mam jakąś fobię jazdy przy tirach o matko jak ja się tego boję 😱🥵
U nas się zatrzymuje nie na każdym piętrze, więc gdyby stanęła na 5, to musieliby komuś chyba dziurę w ścianie od mieszkania zrobić 🤣

To my mamy taką samą sytuację z beemką, gdyby nam ktoś wjechał, to pewnie szkoda całkowita, a jest tak zrobiona, że wartość ma o wiele większą no i wartość sentymentalna do tego... Nawet mi by było szkoda, bo wiem, ile pracy i serca (i kasy 😂 ) włożył w to auto.
Tez jeździmy beta🙈jaki model?

reklama
W ogóle zmieniłam pediatrę i w końcu normalna kobieta. Tamta to jakaś chora baba, ale czytając o niej opinię na internecie okazuje się, że nie tylko ja mam takie zdanie.

Do góry