• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

o takie z wkładką dla niemowlaka
a fotelik też już mam ale poczeka w szafie 😂
Mam ten sam zestaw, ale Sirony jeszcze nie kupilam.

reklama
Ja zamierzam kupić obrotowy fotelik. Jeszcze nad tym tak głęboko nie myślałam. Moja przez 3 noce budziła się z płaczem i spała z nami. Miałam dosyć. A dzisiaj kręciła się w nocy, to na bok ją przekręcałam, bo jej się wtedy najlepiej śpi i chodziłam kilka razy pod rząd, ale na szczęście spała w łóżeczku. Po 2 mleko, po 4 wzięłam dopiero do nas i 7:30 pobudka. 😉
u nas to samo, turlanie z boku na bok. Na plecach juz rzadko kiedy chce spac🤷🏼‍♀️

Mój tak skoczył w siatce centylowej, że powinnam sobie zakleić sutki.
Filip jest od początku pod 3cim centylem a w ostatnim miesiącu nadgonil i wskoczył na 3ci, więc szkoda byłoby to zmarnować 😂 ale ja nie wiem czy to jest kwestia metabolizmu, pewnie tak bo ja też karmie koło 10 razy na dobę 🙈 a on taki wypierdek 🙈 a ja mam identycznie, miałam też za dzieciaka, więc to pewnie po mnie

Tylko wiecie że te testy są przeprowadzane tylko przez firmy fotelikowe? Ile w tym prawdy tego nie wiadomo.
Tzn. mój facet wypowiadał się co do samej konstrukcji auta i jak poszczególne jego części zachowują się w przypadku zderzenia (i jak takie uderzenie wpłynie na dziecko w foteliku przodem vs. tyłem), a nie na podstawie filmiku sponsorowanego przez producentów fotelików :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry