reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja mam tą
wybrałam z rumiankiem ale są inne smaki jabłko itd
i ta szczoteczkę

narazie szczoteczki nie używam bo stomatolog powiedział że jak będzie min rok będzie miał i to by się nie spieszył z soniczna lepiej narazie ręczna 😂 a szczoteczkę koniecznie mięka i jak min 4 ząbki wyjda więc kupiłam taka
a teraz biorę paste na nakładkę taka na palec i smaruje plus zawsze woda do posiłków 😜
kontrolę mamy za 2 ms

Moje łupy w lumpeksie🤣🤣🤣

Załączniki

• IMG_20210731_153124635.jpg
    IMG_20210731_153124635.jpg
    2,8 MB · Wyświetleń: 91
W biedrze to i tak chyba wszystkie za free (albo tylko te zwykłe femina, bo takie kupuję), w sensie za zakup produktów "okresowych" (albo wszystkich higienicznych) jest voucher o wartości 100% danego produktu do wykorzystania kilka dni po zakupie. Nie wiem, czy to na stałe, czy okresowa promocja, ale już od jakiegoś czasu zawsze dostaje voucher po zakupie tamponów 😉 wkładek jeszcze od nich nie miałam, ale jak tylko dorwę te z organicznej bawełny to bierę 😁
Ja dzisiaj byłam w Biedronce i te tampony były w promocji u nas za 6.99i jakieś inne za 4,49jakos tak

reklama
Do góry