Nie zobaczylam za ile,omg dzięki a jaka cena?
tamponów nie używam ale wkładki masowo ja kupuje takie 12 zł Zobacz załącznik 1300015

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zobaczylam za ile,omg dzięki a jaka cena?
tamponów nie używam ale wkładki masowo ja kupuje takie 12 zł Zobacz załącznik 1300015
Oooo nigdy nie robiłam. Smazysz na smalcu czy na oleju? Masz sprawdzony przepis?Tak apropo diety... Właśnie smażęnawet jeszcze bez nadzienia dobre jak nie wiem
![]()
Ślinka mi cieknieTak apropo diety... Właśnie smażęnawet jeszcze bez nadzienia dobre jak nie wiem
![]()
Ja dzisiaj byłam w Biedronce i te tampony były w promocji u nas za 6.99i jakieś inne za 4,49jakos takW biedrze to i tak chyba wszystkie za free (albo tylko te zwykłe femina, bo takie kupuję), w sensie za zakup produktów "okresowych" (albo wszystkich higienicznych) jest voucher o wartości 100% danego produktu do wykorzystania kilka dni po zakupie. Nie wiem, czy to na stałe, czy okresowa promocja, ale już od jakiegoś czasu zawsze dostaje voucher po zakupie tamponówwkładek jeszcze od nich nie miałam, ale jak tylko dorwę te z organicznej bawełny to bierę
![]()
Podaj przepis ja to wogole lubię paczki bez nadzienia takich i 5potrafie zjeśćTak apropo diety... Właśnie smażęnawet jeszcze bez nadzienia dobre jak nie wiem
![]()
Och też uwielbiam te bez nadzienia z AuchanPodaj przepis ja to wogole lubię paczki bez nadzienia takich i 5potrafie zjeśćzawsze w Auchanie kupowałam ale teraz to już dawno nie byłam bo mam daleko albo w Racibórzu albo w Żorach
![]()