• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

no to nie jest tak że mój nie je 😂
wypiją tak 800 ml na dzień + kaszka 160 ml +2 posiłki warzywne i 1 owocowy
on poprostu nie chce jeść w pozycji na fasolkę też na rogalu ☹️
załamka karmie go na tych kolanach ale to mega nie wygodne jest a poza tym może nasilać ulewanie, refluks i napięcie mięśniowe 🙄
a z drugiej strony na krzesełko go nie posadzę bo nie siada🤷🏻‍♀️
U mnie mloda nie chce juz jestc wogole na rękach. Tylko wieczorem po kąpieli tak zje. W nocy to wogole nie wyciągał z lozeczka tylko dostaje na leżąco. W dzien tez czasem woli zjeść na leżąco.

reklama
Dziewczyny, któraś z Was wspominała tutaj o jakimś super środku na kuracje włosów - możecie przypomnieć co to było???
Nie wiem czy o mnie chodzi, ale ja plecakami bioxine, ampułki na wlosy, mojej mamie w chorobie zahamowały wypadanie.

jasne że są 😂 ale nie wiem spróbuję jeszcze tutaj na wyjeździe kilka razy tutaj cisza spokój a w Warzzawie to jednak głośno i ruch na ulicy masakryczny 🤨
A jaki teraz masz rozmiar gondoli? Ja specjalnie szukałam najdłuższej jaka jest, bo wiedziałam że to duże dziecko będzie 😁

reklama
Ja mam camarelo piro i ma 88 cm - faktycznie tyle ma. Nie wiedziałam, że są dłuższe, bo jeździłam po sklepach specjalnie się doradzić i właśnie camarelo mają jedne z dłuższych gondoli.
😂😂😂 jestem nie zła coś mi się ubzdurało że gondola krótka a to spacerówka jest krótka właśnie mnie M uświadomił że nasza gondola ma naprawdę 100 cm a ja mu zaczęłam gadać ze może nowy wózek zgodził się ale nie wiedział o co chodzi 😂😂😂
a mi się jakoś wydaje że za mała już 😜

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry