• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A u nas odwrotnie 🙈 chrzestnego byśmy jakoś znaleźli, ale z bab to za bardzo nie mamy nikogo 🙈
Dobrze, że my nie chrzciny, bo też miałabym problem z chrzestnymi. Ja mam 2 siostry, chłopak też ma siostrę także musiałby być któryś z wujków i albo jedna z moich sióstr albo siostra chłopaka, a to tak trochę głupio najpierw wybrać czyja siostra lepsza, a potem od innej chłopa wziąć 😂

reklama
Pytam już byle kogo 🤣
Ja chcę tylko żeby ktoś przyszedł i zapalił świece, nic więcej nie chcę, jest przeciwnikiem kupowania dziecku prezentów w dodatku tak drogich. Nie taka jest funkcja chrzestnych.
Chrzestną mamy tylko z chrzestnym jest problem, jak z każdym chłopem 🙄
to po co Ci taki chrzestny i chrzest? 🤔
chrzestny to przecież katolicki zawód więc raczej musi być osoba wierzącą i te same wartości w razie czego wpajać dziecku?🤨🤔

Faktycznie 😂 to mój je mniej, bo mleka 720ml i tylko 2-3x warzywko, ale to porcja na smak póki co, więc za bardzo tego nie liczę 😂 Może jak ogarnął, że można jeść w innej pozycji, to już nie chce wracać do poprzedniej? Tak jak ze spacerówką niektóre dzieci mają, że jak już posmakują, to do gondoli nie wrócą 🙈
😂😂😂 może
No ja niestety ze spacerówka mam problem przez pasy i fotelikiem zresztą też ☹️
już się rozglądam za większą gondola 😉

Jesteśmy po wizycie u fizjo. Szczerze mówiąc nie zagłębiałam się w rozwój ruchowy młodego, a on już układa się w pozycji do raczkowania, na kolana i giba przód tył i fizjo mówi że o matko kiedy to się stało i jak 😂 myślałam że to wszystkie dzieci w tym wieku. A ona do mnie że to raczej 8-9 miesiac średnio 🙊🙊🙊 i że jeszcze miesiąc max i będzie raczkował. Się zdziwiłam 😂

to po co Ci taki chrzestny i chrzest? 🤔
chrzestny to przecież katolicki zawód więc raczej musi być osoba wierzącą i te same wartości w razie czego wpajać dziecku?🤨🤔
Ludzie odmawiają w obawie o masę wydatkow, a ja napisałam, że nie taka jest funkcja chrzestnego i nie chce żeby dziecku kupowali prezenty.

Jesteśmy po wizycie u fizjo. Szczerze mówiąc nie zagłębiałam się w rozwój ruchowy młodego, a on już układa się w pozycji do raczkowania, na kolana i giba przód tył i fizjo mówi że o matko kiedy to się stało i jak 😂 myślałam że to wszystkie dzieci w tym wieku. A ona do mnie że to raczej 8-9 miesiac średnio 🙊🙊🙊 i że jeszcze miesiąc max i będzie raczkował. Się zdziwiłam 😂
Mi też fizjo tak gadała, a co mam znajome to wszystkie ich dzieci takie rzeczy zaczely robić w okolicy 5-6 MSC.

reklama
Ludzie odmawiają w obawie o masę wydatkow, a ja napisałam, że nie taka jest funkcja chrzestnego i nie chce żeby dziecku kupowali prezenty.
aaa to tego nie kumam skoro mówisz wprost i to te odpowiednie osoby to dlaczego nie🤔 ale w sumie każdy ma prawo
ja tam wszystkim dzieciakom kupuje mniej więcej za podobne pieniądze i ciocia dla wszystkich staram się być jednakową zresztą lubię dzieci zawsze do mnie przychodziły i się z nimi poprostu siadam i bawię, wszystkie dzieciaki zawsze dzwonią z życzeniami urodzinowymi a od czasu do czasu gdzieś ich zabierałam ale teraz to nie wiem jak będzie 🤷🏻‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry