Maluszek001
Fanka BB :)
A ja z innej beczki
co planujecie dzieciakom kupić na zimę do ubioru?
bo mi już to nie daje spokoju.
kombinezon? Kurtkę? Spodnie jakieś? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie przejmuj się, chrzciny to przecież nic istotnegoNo ja mam potem studia, więc też problem, ale nie wiem co zrobić skoro nikt nie chce.
No nikt teraz nie chce być chrzestnym. Znaleźć kogoś z bierzmowaniem graniczny z cudemCoś Ty? Ktoś Ci odmówił? No to słabo
Ja chcę mieć to najszybciej za sobąNie przejmuj się, chrzciny to przecież nic istotnegomoże kiedyś ochrzcicie przy okazji
Mój w leżaczeku je normalnieno to nie jest tak że mój nie je
wypiją tak 800 ml na dzień + kaszka 160 ml +2 posiłki warzywne i 1 owocowy
on poprostu nie chce jeść w pozycji na fasolkę też na rogalu
załamka karmie go na tych kolanach ale to mega nie wygodne jest a poza tym może nasilać ulewanie, refluks i napięcie mięśniowe
a z drugiej strony na krzesełko go nie posadzę bo nie siada![]()
FajnieJak wam się podoba?![]()
może prosisz nie odpowiednie osobyNo nikt teraz nie chce być chrzestnym. Znaleźć kogoś z bierzmowaniem graniczny z cudem
Ja chcę mieć to najszybciej za sobą![]()
no nie wzięłam na wyjazd leżaczkaMój w leżaczeku je normalnieto masz problem ciężko na kolanach tak karmić
![]()
KombinezonA ja z innej beczkico planujecie dzieciakom kupić na zimę do ubioru?
![]()
Ja to już nie kupuje na zapas ostatnio co w pepco się obłowiłam to rozmiar 68 mały nosił raz a niektóre wcale bo zimnoA ja z innej beczkico planujecie dzieciakom kupić na zimę do ubioru?
![]()