• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A na jakiej poduszce karmisz? I ile razy dziennie to 180ml, moja je 6 razy dziennie po 150ml a pewnie zjadła by więcej.
Moja juz też warzywka je ale daje tak pół słoiczka a też by chciała wiecej, niestety wieczorem zdążają jej się przez to bóle brzuszka i sama nie wiem czy zrobić jej przerwę...
ja dodatkowymi karmie tylko max do g 16 potem już tylko mleko
wcześniej dawałam jeszcze o 19 ale prężył się i odstawiłam jest super👍
ale może też tak być ze po jakimś konkretnym posiłku go boli mój np wszamił banana ale brzuszek go bolał i poszedł termofor w ruch także wiem że tego narazie nie podaję😜

reklama
Ja już nie mogę się doczekać grudnia jak zrobię Hani i Basi wspólną sesję 😍😍 ja to ogolnie kocham robić dziecia imprezy 😂😂😂żeby były szczęśliwe i pamiętały 😍moja starsza pamięta, że na 2 urodziny temat przewodni to była świnka pepa 😂😂😂 5 września robie chrzciny i muszę zamówić prezenciki dla gości 😂😂 ja chyba zawsze lubiłam imprezy, kiedyś sama imprezowałam a teraz organizuje Kinder bale 😂
O rany! Jakie my jestesmy do siebie podobne. Ja wlasnie z sesji wywolalam zdjecia i kazdy dostal w ramce inne jako pamiatka z Chrzcin. Zawinelam w niebieska bibule i przewiazalam parcianym sznurkiem, bo to mi pasowalo do stylu imprezy. Robilam w takiej loftowo-industrialnej knajpce.

niekoniecznie odrazu musi być coś złego mieści się w centylach ja pamiętam że też mieliśmy taka lukę przy jednym mierzeniu i wtedy w panikę wpadłam 😱 no ale mój miał na usg główki poszerzone komorę i jedna zastawka nie domknięta więc odrazu na usg popędziłam jak się okazało zastawka się zamknęła 😜 niestety komora nadal poszerzona i co 3 ms mamy usg główki ale powiedziałam pani doktor wtedy że główka nie urosła to popatrzyła na mnie dziwnie 🤨 i że urośnie spokojnie jeszcze będzie miał co dźwigać 😂
raz nam się też zdarzyło że pielęgniarka u pediatry źle zmierzyła bo na drugi dzień byliśmy u neurologa i wyszło 2 cm więcej była w szoku i skreśliła to w bilansie z dni poprzedniego 😂
więc nie martw się aczkolwiek dla mnie dziwne że nie zlecił usg główki może wcześniej mieliście ok?
Miała usg przez ciemiączko robione i było wszystko ok. Miała tak profilaktycznie, lekarz od bioderek od razu zrobił. Może rzeczywiście ktoś źle zmierzył. Mamy za miesiąc szczepienie to od razu zmierzy i zobaczymy. Pewnie będę jej teraz codziennie w domu mierzyć i się stresować 😂

Miała usg przez ciemiączko robione i było wszystko ok. Miała tak profilaktycznie, lekarz od bioderek od razu zrobił. Może rzeczywiście ktoś źle zmierzył. Mamy za miesiąc szczepienie to od razu zmierzy i zobaczymy. Pewnie będę jej teraz codziennie w domu mierzyć i się stresować 😂
Eee to na bank źle zmierzyła, weź sama pomiar ściągnij i się nie stresuj 😜

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry