• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja nie jestem skąpcem, ale nie lubię wydawać na rzeczy, które są dla.mnie kompletnie bezużyteczne, a wiem że te zdjęcia leżałyby w kącie. Mam sesje ciążowa i nadal jej nie wywołałam 🙈
Ja tam starsza co rok zapisuję na sesję albo świąteczna albo wiosenna 😀uwielbiam te zdjęcia. Pamięć jest ulotna A zdjęcia zostaną 😍😍😍.

reklama
Ja tez uwielbiam zdjecia, bo to taka fajna pamiatka. My zrobilismy sesje rodzinna u nas w domu-naturalna jak zajmujemy sie dzieckiem-wiec uchwycilismy takie nasze wspolne chwile, ktorych sami bysmy nie zlapali
Ja już nie mogę się doczekać grudnia jak zrobię Hani i Basi wspólną sesję 😍😍 ja to ogolnie kocham robić dziecia imprezy 😂😂😂żeby były szczęśliwe i pamiętały 😍moja starsza pamięta, że na 2 urodziny temat przewodni to była świnka pepa 😂😂😂 5 września robie chrzciny i muszę zamówić prezenciki dla gości 😂😂 ja chyba zawsze lubiłam imprezy, kiedyś sama imprezowałam a teraz organizuje Kinder bale 😂

Dzisiaj Hania ma pół urodzinki 😍😍😍jutro przyjedzie babcia, ciotki nad jezioro i będziemy świętować 😍😍😍 czy to przesada? Nie wiem ale ja uwielbiam świętowanie z bliskimi 😍😍
Gdybym miała normalna rodzinę, to chyba też bym zrobiła... Moi rodzice po rozwodzie, mojego partnera też. Każdy na każdego patrzy spod byka. Więc dziękuję bardzo 😐 i wieczny mam strach, bo bym chciała coś zorganizować a wiem co z tego wyjdzie. Już sie boje chrzcin...

U nad dzisiaj 100% deszczu 14 stopni i jakąś padaka 😭
małemu wyrosly całkowicie już jedynki na dole wygląda dziwnie 🤨
śpi z nami na wyjeździe nie potrzebny nam monitor ani nic wszyscy się wysypiamy
jedynie coś znowu zaczyna z jedzeniem nie chce już się karmić tak na fasolkę 😕(po 60 ml osuwa się, płacze, macha nogami) a jak go wezmę przodem do siebie na kolana a nogi wezmę na stołeczek taki trochę pół siad to żłopi jak nie wiem co, nie mam pojęcia o co kaman 🤔
jak się Wasze karmią?

reklama
I tak minęło pół roku ❤️❤️❤️

Załączniki

• photocollage_20218231616280.jpg
    photocollage_20218231616280.jpg
    121,4 KB · Wyświetleń: 98

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry