marta18691
Fanka BB :)
No ciężko też wszystkiego nie da się wziąscno nie wzięłam na wyjazd leżaczka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ciężko też wszystkiego nie da się wziąscno nie wzięłam na wyjazd leżaczka![]()
Pytam już byle kogomoże prosisz nie odpowiednie osoby
ja już 3 razy musiałam odmówić nie kumam tego wyszlam z kościoła, wiedzą że jesteśmy nie wierzący, sama nie robię a i tak jestem proszona
ostatnim razem cioteczna siostra powiedziała że ksiądz przymknie oko a im zależy żebym ja była bo nie mam swoich to mnie staćnie kumam tego?
Kombinezon, ale bez stopek, bo pewnie już będzie chodził.A ja z innej beczkico planujecie dzieciakom kupić na zimę do ubioru?
bo mi już to nie daje spokoju.
kombinezon? Kurtkę? Spodnie jakieś?
![]()
Kombinezon, kurtke i spiworA ja z innej beczkico planujecie dzieciakom kupić na zimę do ubioru?
bo mi już to nie daje spokoju.
kombinezon? Kurtkę? Spodnie jakieś?
![]()
A nie może któryś dziadek być chrzestnym?Pytam już byle kogo![]()
Ja chcę tylko żeby ktoś przyszedł i zapalił świece, nic więcej nie chcę, jest przeciwnikiem kupowania dziecku prezentów w dodatku tak drogich. Nie taka jest funkcja chrzestnych.
Chrzestną mamy tylko z chrzestnym jest problem, jak z każdym chłopem![]()
Faktycznieno to nie jest tak że mój nie je
wypiją tak 800 ml na dzień + kaszka 160 ml +2 posiłki warzywne i 1 owocowy
on poprostu nie chce jeść w pozycji na fasolkę też na rogalu
załamka karmie go na tych kolanach ale to mega nie wygodne jest a poza tym może nasilać ulewanie, refluks i napięcie mięśniowe
a z drugiej strony na krzesełko go nie posadzę bo nie siada![]()
Mój tata nie żyje, a rodzice od mojego sa niewierzącyA nie może któryś dziadek być chrzestnym?
Ja mam poduszkę do karmienia z Ikei, super się nam sprawdzaA na jakiej poduszce karmisz? I ile razy dziennie to 180ml, moja je 6 razy dziennie po 150ml a pewnie zjadła by więcej.
Moja juz też warzywka je ale daje tak pół słoiczka a też by chciała wiecej, niestety wieczorem zdążają jej się przez to bóle brzuszka i sama nie wiem czy zrobić jej przerwę...
Brokuła, ziemniaka i pietruszkę.Co już jadł?
A u nas odwrotniePytam już byle kogo![]()
Ja chcę tylko żeby ktoś przyszedł i zapalił świece, nic więcej nie chcę, jest przeciwnikiem kupowania dziecku prezentów w dodatku tak drogich. Nie taka jest funkcja chrzestnych.
Chrzestną mamy tylko z chrzestnym jest problem, jak z każdym chłopem![]()