• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
może prosisz nie odpowiednie osoby 😜
ja już 3 razy musiałam odmówić nie kumam tego wyszlam z kościoła, wiedzą że jesteśmy nie wierzący, sama nie robię a i tak jestem proszona 🤷🏻‍♀️🤨
ostatnim razem cioteczna siostra powiedziała że ksiądz przymknie oko a im zależy żebym ja była bo nie mam swoich to mnie stać 🤬 nie kumam tego?
Pytam już byle kogo 🤣
Ja chcę tylko żeby ktoś przyszedł i zapalił świece, nic więcej nie chcę, jest przeciwnikiem kupowania dziecku prezentów w dodatku tak drogich. Nie taka jest funkcja chrzestnych.
Chrzestną mamy tylko z chrzestnym jest problem, jak z każdym chłopem 🙄

no to nie jest tak że mój nie je 😂
wypiją tak 800 ml na dzień + kaszka 160 ml +2 posiłki warzywne i 1 owocowy
on poprostu nie chce jeść w pozycji na fasolkę też na rogalu ☹️
załamka karmie go na tych kolanach ale to mega nie wygodne jest a poza tym może nasilać ulewanie, refluks i napięcie mięśniowe 🙄
a z drugiej strony na krzesełko go nie posadzę bo nie siada🤷🏻‍♀️
Faktycznie 😂 to mój je mniej, bo mleka 720ml i tylko 2-3x warzywko, ale to porcja na smak póki co, więc za bardzo tego nie liczę 😂 Może jak ogarnął, że można jeść w innej pozycji, to już nie chce wracać do poprzedniej? Tak jak ze spacerówką niektóre dzieci mają, że jak już posmakują, to do gondoli nie wrócą 🙈

A na jakiej poduszce karmisz? I ile razy dziennie to 180ml, moja je 6 razy dziennie po 150ml a pewnie zjadła by więcej.
Moja juz też warzywka je ale daje tak pół słoiczka a też by chciała wiecej, niestety wieczorem zdążają jej się przez to bóle brzuszka i sama nie wiem czy zrobić jej przerwę...
Ja mam poduszkę do karmienia z Ikei, super się nam sprawdza 😉 Mleko daję 4x 180ml, na początku dawaliśmy 5x 180ml, ale z czasem ogarnęłam, że nie zawsze po 3h mały jest głodny, czasem nie było nawet gdzie wcisnąć tego piątego karmienia i tak kombinowaliśmy z wielkością i ilościami porcji i stanęło na 4 po 180 właśnie, a jak teraz doszły jeszcze warzywa to idealnie pasuje 😊 Ja nie wiem, ile daję, bo póki co gotuję sama, słoiczki później, ale myślę, że tyle co mu daję, to będzie mniej niż pół słoiczka. Póki co nie zauważyłam żadnych problemów brzuszkowych, więc daje mu tyle, ile chce 😊 Może u Ciebie te bóle brzuszka to po konkretnym warzywie po prostu? Ja bym spróbował z innym, a jak się nie poprawi, to przerwa.

reklama
Pytam już byle kogo 🤣
Ja chcę tylko żeby ktoś przyszedł i zapalił świece, nic więcej nie chcę, jest przeciwnikiem kupowania dziecku prezentów w dodatku tak drogich. Nie taka jest funkcja chrzestnych.
Chrzestną mamy tylko z chrzestnym jest problem, jak z każdym chłopem 🙄
A u nas odwrotnie 🙈 chrzestnego byśmy jakoś znaleźli, ale z bab to za bardzo nie mamy nikogo 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry