• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Akurat na przewijaku to od noworodka pilnowałam żeby sama nie była. Pielucha zmieniona i do łóżeczka. Ale nad ranem często zostaje u nas w łóżku... Mimo iż wiem jakie są historię... Ale zawsze czlowiek mądrzejszy "a bo u nas nic się nie stanie " 😰
Ja zostawiałam jak szłam myć ręce no i czasem jak się szykowałam do wyjścia, a on już gotowy i tylko na przewijaku nie marudził, ale teraz już na pewno samego go nie zostawię 😯
No ja też tak myślałam, że gdzie mój mi spadnie jak nawet się na brzuszek nie obraca, a tu proszę...

Ja zostawiałam jak szłam myć ręce no i czasem jak się szykowałam do wyjścia, a on już gotowy i tylko na przewijaku nie marudził, ale teraz już na pewno samego go nie zostawię 😯
No ja też tak myślałam, że gdzie mój mi spadnie jak nawet się na brzuszek nie obraca, a tu proszę...
Ja tez czasami zostawiałam młodego na łóżku jak zasnął, ale już teraz na pewno nie będę. Całe szczęście że nic się nie stało 💚

Ja tez czasami zostawiałam młodego na łóżku jak zasnął, ale już teraz na pewno nie będę. Całe szczęście że nic się nie stało 💚
Jak śpi, to małe ryzyko, że spadnie (chociaż teraz już i tak bym się bała go zostawić), nawet dziś rano spał z nami i to na brzegu, chciałam go trochę przytulić i ugrzać, ale zasnęliśmy, a potem był już po mleczku i chciał się bawić, a chłopak wrzucił mi go do łóżka, bo on się szykował do pracy, a ja chciałam jeszcze trochę poleżeć no i się stało 🙄 Ale wcześniej często tak robiliśmy i nigdy nic się nie stało, ale też ja nigdy nie zasnęłam jak on obok mnie wariował, a dziś nie wiem jakby mi ktoś prąd odłączył 😱

Pytanie do dziewczyn, które wstają karmić w nocy, zwłaszcza kp (@Tola90 @ness. )czy odczuwacie jakies zamglenie po tych miesiącach karmienia w nocy? Ja chyba mam jakiś kryzys i nie wiem od czego, a teraz tak stwierdziłam że może to przez to, że już 6ty miesiąc śpię z min. 2 przerwami w nocy 😂 normalnie mgła w mózgu totalna. Ostatnio byliśmy że starym w biedrze, on miał gondole a ja koszyk biedronkowy i jak już szliśmy do kasy samoobsługowej to on do mnie gdzie mam koszyk 😶 i się okazało że gdzieś zostawiłam, musiałam biegać po sklepie żeby go znaleźć 🙈 a to tylko jedna z takich sytuacji. Wszystko gubię, mam wrażenie że czasami nie ogarniam życia. A nie byłam taka wcześniej 😂 no i się zastanawiam czy to może być jednak przez to niewyspanie czy szukać przyczyny dalej 🙈

reklama
Jak śpi, to małe ryzyko, że spadnie (chociaż teraz już i tak bym się bała go zostawić), nawet dziś rano spał z nami i to na brzegu, chciałam go trochę przytulić i ugrzać, ale zasnęliśmy, a potem był już po mleczku i chciał się bawić, a chłopak wrzucił mi go do łóżka, bo on się szykował do pracy, a ja chciałam jeszcze trochę poleżeć no i się stało 🙄 Ale wcześniej często tak robiliśmy i nigdy nic się nie stało, ale też ja nigdy nie zasnęłam jak on obok mnie wariował, a dziś nie wiem jakby mi ktoś prąd odłączył 😱
Kochana kup taką barierkę, ja jak mialam lozko wysokie w sypialni to używałam bardzo fajna sprawa. Poszukaj sobie na vinted może tanio sprzedają.

Załączniki

• Screenshot_20210806_224857_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210806_224857_com.android.chrome.jpg
    186,7 KB · Wyświetleń: 84

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry