• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

I
Ja mam wrażenie, że mój to lubi robić z siebie męczennika :D że tyle pracuje i cały dzień nic nie je dopiero obiad jak wróci z pracy, a jak pytałam czy mu robic kanapki i lunch do pracy to nie, bo on nie jest głodny tak wcześnie 😂🤦
I zawsze jak zacznę narzekać, że zmęczona jestem albo mnie głowa boli czy coś to jakby chciał się ze mną licytować i mówi, że jego też, albo jaki to on nie jest zmęczony 😂 albo jekne że głodna jestem bo mało jadłam w dzień to on też, że przecież prawie nic nie jadł 😂 a to takie użalanie się nad sobą z dupy bo to nie problem żebym mu zrobiła jedzenie, ale po co jak on i tak nie zje🤷

reklama
Ja też tak zawsze wracałam wózkiem... Obładowana jak cygan :D teraz zaciskami pasa no i sklepy dużo dalej mam to nie szaleje x😂
Skąd ja to znam 🤣 moja Natalia dostała mamozy wszędzie ze zmna musi chodzić nawet do sklepu chce ze mną łazić a ja Jakuba biorę i chodzę bo do wózka więcej mi wejdzie i nie muszę dźwigać u mnie zakupy cały kosz załadowany torba od wózka plus jeszcze 2siatki do wózka przywiązane🤣🤣

Ja mam wrażenie, że mój to lubi robić z siebie męczennika :D że tyle pracuje i cały dzień nic nie je dopiero obiad jak wróci z pracy, a jak pytałam czy mu robic kanapki i lunch do pracy to nie, bo on nie jest głodny tak wcześnie 😂🤦
Moj serio zapierdala całe dnie. I nie oczekuje, żeby obiad robil.. Ale wsadzenie talerza do zmywarki 😂 albo zostawia puste butelki to mnie tak wkurwia 😂😂 tak to bierze starsza na rowery, gra z nia w planszowki ale tak mnie wkurza teraz 😂 jednak 2 tyg to za długo razem 😂

Moj serio zapierdala całe dnie. I nie oczekuje, żeby obiad robil.. Ale wsadzenie talerza do zmywarki 😂 albo zostawia puste butelki to mnie tak wkurwia 😂😂 tak to bierze starsza na rowery, gra z nia w planszowki ale tak mnie wkurza teraz 😂 jednak 2 tyg to za długo razem 😂
No mój właśnie też. Zapitala jakby miał motorek w dupie. Dlatego jakby logiczne jest dla mnie, że muszę ogarnąć posprzątać zrobić coś do jedzenia żeby nie głodowal. Denerwuje mnie tylko że robi z siebie męczennika jakbym ja się opitalała cały dzień :D albo że jak już jest weekend czy coś to wymyśli milion pierdół i znowu nie ma go pół dnia. :D on jest taki, że nie potrafi się zatrzymać, trochę go już znam... I to jest błędne koło bo nie umie usiąść na tyłku a narzeka, że ma dużo roboty i jest zmęczony.

A z pozytywów to młody od ponad pół godziny bawi się moimi spodenkami do spania i jakaś grzechotka. Sznurek od spodenek mu się zawija na grzechotkę i on coś tam majstruje z tym :D

Dotychczas nie przeszkadzało, mieszkał w centrum i wszystko pod nosem. Rok temu zaczął robić, bo już go przycisnęłam, ale pandemia, więc wszystko stanęło i teraz czeka na jazdy, bo oczywiście w okresie wakacyjnym to mają full ludzi, szczególnie popołudniami.
No to tak jak mi, ja nie mam i mieszkałam w krk, więc latało mi to i nie spieszyłam się. Miałam zrobić przed wyprowadzka za miasto, ale ciąża i pandemia no to nie dałam rady. Idę na pewno w pierwszej połowie przyszłego roku robić bo tu daleko do przystanku mam 🙄 dobrze, że chociaż do miasta blisko i w sumie mogę z buta dojść

No to tak jak mi, ja nie mam i mieszkałam w krk, więc latało mi to i nie spieszyłam się. Miałam zrobić przed wyprowadzka za miasto, ale ciąża i pandemia no to nie dałam rady. Idę na pewno w pierwszej połowie przyszłego roku robić bo tu daleko do przystanku mam 🙄 dobrze, że chociaż do miasta blisko i w sumie mogę z buta dojść
Nie wiem dlaczego ale dla mnie faceta obowiązek mieć prawko. Ja zrobilam prawko w pierwszej ciąży. Dużo nie jeżdżę ale jak musze to wsiadam 😂. Jak wrócę do pracy to będę musiała kupić sobie jakieś małe miejskie autko 😍😍😍

reklama
Dziewczyny jest nas tu tyle ze moze ktoras cos podpowie. Szukam dobrej spacerowki, lekkiej poręcznej i rozkładanej na płasko. Ale nie za miliony ;D bo ta co mialam razem z gondola jest za viezka i nie nadaje się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry