• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja dzisiaj tez zmieniam mlodej mleko. Przechodzę juz na 2 w sumie. I z nana z plusem przechodzę na zwykly nan. Bo znowu jest problem ze znalezieniem starego składu:/ takze mam nadzieje ze mloda sie przyzwyczai do tego mleka. Skladem sie jakos mocno nie różnią niby

Nie wiem dlaczego ale dla mnie faceta obowiązek mieć prawko. Ja zrobilam prawko w pierwszej ciąży. Dużo nie jeżdżę ale jak musze to wsiadam 😂. Jak wrócę do pracy to będę musiała kupić sobie jakieś małe miejskie autko 😍😍😍
Ja tez mam takie seksistowske podejscie 😁 z drugiej strony irytuje mnie tez to ze wiekszosc moich kolezanek ma bardzo skrajne poglady za rownouprawnieniem, a chyba zadna nie jezdzi zbyt dobrze samochodem. Dlaczego akurat kobiety? 😐

Tak sobie czytałam te Wasze wpisy o mężach/partnerach i powiem Wam że u mnie jest to samo wiecznie zmęczony bo pracuję. Owszem dużo pracuje, ale ja w domu też nie leżę. Tak mnie to wkurza! Ale widzę że po prostu oni tak chyba mają prawie wszyscy 🙆 dziewczyny ja sobie wkrecilam do głowy że mi się narządy obniżyły, oglądałam się w lusterku i stwierdziłam że coś mi tam na dole wychodzi 😱 spanikowałam na tyle że poszłam do gina ale powiedział mi że jest wszystko w porządku, pewnie pójdę jeszcze raz sprawdzić do swojego lekarza.Co ja tam widziałam to na prawdę nie wiem 🤷bo lekarz powiedział że to jakieś pozostałości po błonie dziewiczej. Więc go spytałam czy ona mi odrasta czy co🤣 na to on mi powiedział że łatwo by było u mnie zrobić rekonstrukcje błony , dwa szwy i gotowe. No ręce mi opadły 🤣

Tak sobie czytałam te Wasze wpisy o mężach/partnerach i powiem Wam że u mnie jest to samo wiecznie zmęczony bo pracuję. Owszem dużo pracuje, ale ja w domu też nie leżę. Tak mnie to wkurza! Ale widzę że po prostu oni tak chyba mają prawie wszyscy 🙆 dziewczyny ja sobie wkrecilam do głowy że mi się narządy obniżyły, oglądałam się w lusterku i stwierdziłam że coś mi tam na dole wychodzi 😱 spanikowałam na tyle że poszłam do gina ale powiedział mi że jest wszystko w porządku, pewnie pójdę jeszcze raz sprawdzić do swojego lekarza.Co ja tam widziałam to na prawdę nie wiem 🤷bo lekarz powiedział że to jakieś pozostałości po błonie dziewiczej. Więc go spytałam czy ona mi odrasta czy co🤣 na to on mi powiedział że łatwo by było u mnie zrobić rekonstrukcje błony , dwa szwy i gotowe. No ręce mi opadły 🤣
Hahaha, odrastajaca blona dziewicza 🤣 tak to jest z dzieckiem, nie ma juz tyle seksu co wczesniej 🤣

Tylko się cieszyć wieczna dziewica 😂😂 faceci tsk mają, że lubią się użalać oni mają najgorzej 😂 a my jako matki chłopców im pomagamy w tym 😂

Hanka juz tylko by siedziala 😂

Załączniki

• Screenshot_20210811_161213_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210811_161213_com.android.gallery3d.jpg
    299,2 KB · Wyświetleń: 99
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry