• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Krzyczą za równouprawnieniem a później mówią kochanie skos trawnik bo to męskie zajęcie 😂mi do feministki daleko 😂
Ja wczoraj zbijalam deski w szafie, sama tapetę położę i pokój odmaluje, gdybym miała odrobinę więcej sily, to naprawdę chłop by mi nie był do niczego potrzebny.
Właśnie tak się zastanawiam w jakim celu kobiety robią sobie takie rekonstrukcje 🤔
Dziewictwo drogo chodzi na rynku 🤣🤣 ja po ciąży to mam gorzej niż dziewica 🤣🤣

Mloda u mnie chyba ma lęk separacyjny. Maz chyba zrozumial ze potrzebuje czasu wiec dal mi wieczor tylko dla mnie. Wiec ja korzystając z okazji włączyłam muzykę zeby ich nie słyszeć i zrobilam sobie spa;D i wiecie co ? Wychodzę po godzinie z łazienki, mloda jęczy, mąż cały upocony ;D i do mnie ze jak ja to wytrzymuje cale dnie. Hahaha myslalam ze padnę;D a mloda chyba specjalnie dqla mu popalić bo już dawno nie widziałam jej takiej płaczącej bez powodu ;D 1:0 dla matki;D

Mloda u mnie chyba ma lęk separacyjny. Maz chyba zrozumial ze potrzebuje czasu wiec dal mi wieczor tylko dla mnie. Wiec ja korzystając z okazji włączyłam muzykę zeby ich nie słyszeć i zrobilam sobie spa;D i wiecie co ? Wychodzę po godzinie z łazienki, mloda jęczy, mąż cały upocony ;D i do mnie ze jak ja to wytrzymuje cale dnie. Hahaha myslalam ze padnę;D a mloda chyba specjalnie dqla mu popalić bo już dawno nie widziałam jej takiej płaczącej bez powodu ;D 1:0 dla matki;D
Mój też dziwnym trafem zawsze się najgorzej zachowuje jak znikam z pola widzenia. Coś w stylu masz w pigułce to co matka przez cały tydzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry