• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja już znalazłam powód pobudek. Moje dziecię spało ze mną i okazało się, że lubi się w nocy przez sen obrócić o 180 stopni, a w łóżeczku ma za mało miejsca na szerokość i dlatego się budzi :/

Biedna z tymi rękami jesteś 🥺 ale pomysl sobie, że teraz do rana spanko bajlando
Niestety średnio było, bo co jakiś czas się wybudzał i płakał jakby przez sen, chłopak podszedł uspokoił, zapuściłam szumisia i spał dalej, koło 5 chyba wzięliśmy go do łóżka, ale potem ja z nim sama zasypiałam, więc chłopak wsadził go do łóżeczka i pobudka na dobre. Najgorzej, że pierwszą noc miałam te ortezy sztywne i ani go chwycić, ani nawet przytrzymać w tym łóżku, a i tak na dzień je zdjęłam, bo jak? I oczywiście masakra po zdjęciu, więc nie wiem, czy na sama noc to coś w ogóle da 😥

Ostatnia edycja:
Nie no to jest jakiś żart! Równo 7:54 odpalili maszyny za oknem i ryją w tej drodze, to się nigdy nie skończy 😥 A do tego jestem nieżywa, naprawdę podziwiam was, że tyle razy w nocy wstajecie dzień w dzień i funkcjonujecie! Ja to nie wiem co mi się z tym snem porobiło, ale jak się porządnie nie wyśpię, to potem jestem zwłoka. Jeszcze rano jak kawę wypiję to coś ogarnę, ale później na bank będzie źle, a dzisiaj Czarka fizjo i jeszcze moja fizjo na wieczór 😰

U mnie dzis tez słabizna... Spala w pewnym momencie na mnie. O 5.20 zaczęła śpiewać i ja udawałam że spie to usnela jeszcze. Teraz mam 45 minut i muszę dojechać 65 km do dentysty 😂a ja jeszcze w domku karmie 😂takze luzik

reklama
Zaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych 🤯
Czemu te ciuszki są takie drogie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry