Michalina_25
Fanka BB :)
U nas dzis pobudki srednio co godzine, także super…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuję, zobaczymy co tam wyszłoJaka Ty ładna jesteśi te blond włosy... 50 Ziko to mega cena
![]()
to już znasz powód, u mnie niestety nadal trwa szukanie powoduJa już znalazłam powód pobudek. Moje dziecię spało ze mną i okazało się, że lubi się w nocy przez sen obrócić o 180 stopni, a w łóżeczku ma za mało miejsca na szerokość i dlatego się budzi :/
Niestety średnio było, bo co jakiś czas się wybudzał i płakał jakby przez sen, chłopak podszedł uspokoił, zapuściłam szumisia i spał dalej, koło 5 chyba wzięliśmy go do łóżka, ale potem ja z nim sama zasypiałam, więc chłopak wsadził go do łóżeczka i pobudka na dobre. Najgorzej, że pierwszą noc miałam te ortezy sztywne i ani go chwycić, ani nawet przytrzymać w tym łóżku, a i tak na dzień je zdjęłam, bo jak? I oczywiście masakra po zdjęciu, więc nie wiem, czy na sama noc to coś w ogóle daBiedna z tymi rękami jesteśale pomysl sobie, że teraz do rana spanko bajlando
Tylko ja nie wyobrażam sobie spania z nim w jednym łóżkuto już znasz powód, u mnie niestety nadal trwa szukanie powodua ja juz ledwo na oczy patrze
U nas też tragedia.. a pobudka o 4 i gość wyspanyU nas dzis pobudki srednio co godzine, także super…