• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce :D wypycha wszystko językiem i się wzdryga 🤷 za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.🤷🤷

extra 😍 Wszystkiego Naj inny nasze dzieciaczki rozwijaly się pięknie i zdrowo 🥰 Mój właśnie też i wybieramy się na plażę 🌴😎
ładnie je (no banana musiałam wyłączyć on by zjadł ale coś brzuszek go potem bolał)
obraca się na oba boki ch ba potrzebował odpoczynku od fizjo😂
gada jak najęty i specyficznie cmoka usta oblizujac się ale to jest zabawne 😂
wydaje mi się że głowa mu urosła bo ubranka nie przechodzą 74 a rękawy za długie a na długosc za krótkie nie dziecko niewymiarowe jakieś będzie 🤪

Ps wczoraj na plażingu było półroczne dziecko które siadało podpierając się dwoma rękoma byłam w szoku😱

Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chce :D wypycha wszystko językiem i się wzdryga 🤷 za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.🤷🤷
Super 🥰🥰 mój też nie je, a wszyscy no daj mu biszkopcika 🙄

reklama
Zaczelam pakować mloda nad morze i stwierdzilam ze nie wiem czy się zmieszczą jej rzeczy w jedna walizkę;D ile tego jest. Szok. ;D u mnie mloda jutro pol roku, tez juz załapała oba boki. Pelza dookoła własnej osi. Cos tam probuje tylek podnosić ale za ciezki ;D zaczęłam kompletować jesienna wyprawkę dla małej. Większość z 5 10 15 jak byla promocja. Została mi tylko do kupienia jakas kurteczka, czapeczka i coś na szyjkę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry