W jakim sklepie kupujesz?Zaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych
Czemu te ciuszki są takie drogie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W jakim sklepie kupujesz?Zaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych
Hm patrzyłam, ale spasuje, nie stać mnieW jakim sklepie kupujesz?
W żarze jakie piękne beżowe rzeczy dla chłopcaZaczęłam się rozglądać za ubrankami na jesień i jak zaczęłam dodawać do koszyka to wyszło mi tysiąc złotych
Na zare to mnie dopiero nie staćW żarze jakie piękne beżowe rzeczy dla chłopca![]()
Masakra jeszcze te siki kota specyficznie pachnąNie było mnie na noc w domu więc kot zejszczal się do łóżeczka...
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chcewypycha wszystko językiem i się wzdryga
za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.
![]()
Młody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chcewypycha wszystko językiem i się wzdryga
za to jak się podniesie na kolana to się na nich przesuwa do przodu jedno za drugim.
![]()
SuperMłody dzisiaj skończył 6 miesięcy. Ale rozszerzać diety nadal nie chcewypycha wszystko językiem i się wzdryga
![]()
Tak to jest, kumpeli syn od 6 MSC już siedział bez podporu, a mój niePs wczoraj na plażingu było półroczne dziecko które siadało podpierając się dwoma rękoma byłam w szoku![]()