Tak od 2 dni pije hipp, ma niby olej palmowy ale nie utwardzany takze spoko. I powiem, że smilky dziennie wypijała około 450, a te wypiją 650 i nie ulewa! Takze oby tak dalejA jak u Hanki z tym smilk maxem? Zmieniłaś mleko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak od 2 dni pije hipp, ma niby olej palmowy ale nie utwardzany takze spoko. I powiem, że smilky dziennie wypijała około 450, a te wypiją 650 i nie ulewa! Takze oby tak dalejA jak u Hanki z tym smilk maxem? Zmieniłaś mleko?
Ja zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopcaI tak bd syfwczoraj nad jezioro przyjechał do nas meza kuzyn z synem 2 letnim, bozee jakie dziecko żywe,
mówił, że w domu mają normalnie pomazane wszędzie ściany jak w melinie
potrafi się drzec 3 h żeby dostać mazak że niby po kartce malować
i tak z obserwacji wszystkich dzieci cieszę się, że mam dziewczynki są grzeczniejsze, milutkie i przytulanki
a chłopcy to łobuziaki
i podobno chłopców gorzej odpieluchowac
![]()
A planujesz odstawiać od piersi? Bo tak coś ostatnio pisałaśA jak u Hanki z tym smilk maxem? Zmieniłaś mleko?
boże jak mi sie ten wzór podobaMoja siostra ma grande, i nawet spoko jest. Kolezanka ma ten co wgrałam zdjęcie to bardzo fajnie się prowadzi i zajebiscie wyglada
Ja zawsze chciałam mieć pierwszego syna, pozniej corke.. Żeby była parkaJa zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopcaw ogóle myślę że drugie też będzie chłopak i nigdy nie będę miała dziewczynki
mój bratanek to właśnie też taki szatan jest, oni mieszkają w szeregowcu też i wybiega na ogródek i drze się tam i piszcxy i goły lata
masakra. Mam nadzieję, że mój fifi da mi chwilę wytchnienia
![]()
Mój ewidentnie woli kawałki od papek -.-Rozszerzanie diety zaczyna się wtedy, kiedy dziecko jest gotowe. Sa takie dzieci, które dopiero po 7 miesiącu coś tam chca jeśćNie planuje żadnego czasu, co kilka dni będę sprawdzać czy dalej pluje i jak się zainteresuje to zaczniemy dawać papki. Na razie wypycha wszystko językiem i nie chce połykać, więc przecież na siłę nie będę mu pchała do gardła
![]()
chciałabym zacząć od września, najpóźniej od października.A planujesz odstawiać od piersi? Bo tak coś ostatnio pisałaś
a mi znowu się wydaje, że jest fajnie jak są tej samej płciJa zawsze chciałam mieć pierwszego syna, pozniej corke.. Żeby była parka![]()
Teraz tez na to patrze tak, że siostry to jednak siosteya mi znowu się wydaje, że jest fajnie jak są tej samej płciale w sumie taka prawda, że na każdy sposób jest fajnie. Byle się dzieciaki lubiły
![]()