• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
I tak bd syf 😂 wczoraj nad jezioro przyjechał do nas meza kuzyn z synem 2 letnim, bozee jakie dziecko żywe, 😂😂 mówił, że w domu mają normalnie pomazane wszędzie ściany jak w melinie 😂 potrafi się drzec 3 h żeby dostać mazak że niby po kartce malować 😂 i tak z obserwacji wszystkich dzieci cieszę się, że mam dziewczynki są grzeczniejsze, milutkie i przytulanki😂a chłopcy to łobuziaki 😂 i podobno chłopców gorzej odpieluchowac 😂
Ja zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopca :D w ogóle myślę że drugie też będzie chłopak i nigdy nie będę miała dziewczynki 😂😂 mój bratanek to właśnie też taki szatan jest, oni mieszkają w szeregowcu też i wybiega na ogródek i drze się tam i piszcxy i goły lata 😂 masakra. Mam nadzieję, że mój fifi da mi chwilę wytchnienia 🙊🙊🙊🙊

Ja zawsze chciałam chłopaka i czułam, że urodzę chłopca :D w ogóle myślę że drugie też będzie chłopak i nigdy nie będę miała dziewczynki 😂😂 mój bratanek to właśnie też taki szatan jest, oni mieszkają w szeregowcu też i wybiega na ogródek i drze się tam i piszcxy i goły lata 😂 masakra. Mam nadzieję, że mój fifi da mi chwilę wytchnienia 🙊🙊🙊🙊
Ja zawsze chciałam mieć pierwszego syna, pozniej corke.. Żeby była parka 😂

Rozszerzanie diety zaczyna się wtedy, kiedy dziecko jest gotowe. Sa takie dzieci, które dopiero po 7 miesiącu coś tam chca jeść :D Nie planuje żadnego czasu, co kilka dni będę sprawdzać czy dalej pluje i jak się zainteresuje to zaczniemy dawać papki. Na razie wypycha wszystko językiem i nie chce połykać, więc przecież na siłę nie będę mu pchała do gardła 😂
Mój ewidentnie woli kawałki od papek -.-

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry