• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

jak się nie wylewa to moim zdaniem spoko opcja, mniej czyszczenia. Ale może to tylko moje wyobrażenia :D
I tak bd syf 😂 wczoraj nad jezioro przyjechał do nas meza kuzyn z synem 2 letnim, bozee jakie dziecko żywe, 😂😂 mówił, że w domu mają normalnie pomazane wszędzie ściany jak w melinie 😂 potrafi się drzec 3 h żeby dostać mazak że niby po kartce malować 😂 i tak z obserwacji wszystkich dzieci cieszę się, że mam dziewczynki są grzeczniejsze, milutkie i przytulanki😂a chłopcy to łobuziaki 😂 i podobno chłopców gorzej odpieluchowac 😂

reklama
I tak bd syf 😂 wczoraj nad jezioro przyjechał do nas meza kuzyn z synem 2 letnim, bozee jakie dziecko żywe, 😂😂 mówił, że w domu mają normalnie pomazane wszędzie ściany jak w melinie 😂 potrafi się drzec 3 h żeby dostać mazak że niby po kartce malować 😂 i tak z obserwacji wszystkich dzieci cieszę się, że mam dziewczynki są grzeczniejsze, milutkie i przytulanki😂a chłopcy to łobuziaki 😂 i podobno chłopców gorzej odpieluchowac 😂
uwaaażaj :D zaraz dostaniesz po uszach od dziewczyn co mają chłopaków :D

@rosenberg - do kiedy planujesz młodego trzymać tylko na cycu? Ja wyczytałam, że rozszerzanie diety powinno się najpóźniej zacząć w 26tygodniu, a to u nas następny tydzień. Akurat na wakacje jedziemy, i chyba ją przetrzymam jeszcze te dwa tygodnie :D
Rozszerzanie diety zaczyna się wtedy, kiedy dziecko jest gotowe. Sa takie dzieci, które dopiero po 7 miesiącu coś tam chca jeść :D Nie planuje żadnego czasu, co kilka dni będę sprawdzać czy dalej pluje i jak się zainteresuje to zaczniemy dawać papki. Na razie wypycha wszystko językiem i nie chce połykać, więc przecież na siłę nie będę mu pchała do gardła 😂

Moja siostra ma grande, i nawet spoko jest. Kolezanka ma ten co wgrałam zdjęcie to bardzo fajnie się prowadzi i zajebiscie wyglada

Załączniki

• Screenshot_20210812_204044_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210812_204044_com.android.chrome.jpg
    214,8 KB · Wyświetleń: 86
Rozszerzanie diety zaczyna się wtedy, kiedy dziecko jest gotowe. Sa takie dzieci, które dopiero po 7 miesiącu coś tam chca jeść :D Nie planuje żadnego czasu, co kilka dni będę sprawdzać czy dalej pluje i jak się zainteresuje to zaczniemy dawać papki. Na razie wypycha wszystko językiem i nie chce połykać, więc przecież na siłę nie będę mu pchała do gardła 😂
aaa, no właśnie ja jeszcze nawet nie sprawdzałam 😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry