Ja już się przyzwyczaiłam jak fajnie jest bez i chyba będę beczeć jak dostanęMnie tak.pobolewa już długopare razy byłam już niemal pewna, że dostane a tu nic
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja już się przyzwyczaiłam jak fajnie jest bez i chyba będę beczeć jak dostanęMnie tak.pobolewa już długopare razy byłam już niemal pewna, że dostane a tu nic
![]()
Jakie kupilas? Bo ja sama juz nie wiem co chcePotwierdzam, ze w Smyku promocja na dzieciece gadzety-kupilam wlasnie krzeselko -20%
Czyli jest nadzieja że to fałszywy alarmmnie pobolewał z miesiąc temu, a ciągle nicja ciągle piersia.
ooo to uważajCzyli jest nadzieja że to fałszywy alarmale w sumie my w dzień mamy już tylko jedno karmienie z cyca a w nocy bez zmian czyli nadrabia
![]()
Pierwsze widzą moje oczyDziewczyny, któraś z Was używa kubka Reflo? Warto za tą cene?
![]()
Kubek reflo - Niska cena na Allegro.pl
Kubek reflo na Allegro.pl - Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!allegro.pl
jak się nie wylewa to moim zdaniem spoko opcja, mniej czyszczenia. Ale może to tylko moje wyobrażeniaPierwsze widzą moje oczy, u mnie Hanka bd piła w zwykłych szklankach
Moja siostra ma, która chcesz zamówić pokaz