Coś czuję że i ja niebawem dostanę bo już mnie trochę brzuch pobolewaDostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś czuję że i ja niebawem dostanę bo już mnie trochę brzuch pobolewaDostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna![]()
U nas sprawdzają się rampersyDziewczyny, planuje młodemu kupić pidzamki na jesień i teraz moje pytanie do tych co już mają dzieci. Lepiej kupić rampersa do spania czy dwuczęściowa pidzamke? Ja byłam za pidzamka ale mama mi radzi, że lepiej rampersa.
U nas tylko spiochy i rampersy, bo moj Mlody jest bardzo aktywny w nocy-pizamka moglaby by z niego sama zejscDziewczyny, planuje młodemu kupić pidzamki na jesień i teraz moje pytanie do tych co już mają dzieci. Lepiej kupić rampersa do spania czy dwuczęściowa pidzamke? Ja byłam za pidzamka ale mama mi radzi, że lepiej rampersa.
Jakie kupiłaś?Potwierdzam, ze w Smyku promocja na dzieciece gadzety-kupilam wlasnie krzeselko -20%
Mnie tak.pobolewa już długoCoś czuję że i ja niebawem dostanę bo już mnie trochę brzuch pobolewanajgorzej
karmisz jeszcze piersią?
W nocy karmie jeszcze. Ja prawie 2 tyg temu czulam bol jak na owulację i sie nie pomyliłamCoś czuję że i ja niebawem dostanę bo już mnie trochę brzuch pobolewanajgorzej
karmisz jeszcze piersią?
To musisz teraz uważaćW nocy karmie jeszcze. Ja prawie 2 tyg temu czulam bol jak na owulację i sie nie pomyliłam![]()
mnie pobolewał z miesiąc temu, a ciągle nicCoś czuję że i ja niebawem dostanę bo już mnie trochę brzuch pobolewanajgorzej
karmisz jeszcze piersią?
Moja siostra ma, która chcesz zamówić pokazMa ktoras z Was spacerowke kinderkraft ? Zapalam się zamowic ze smyka ale nie wiem czy warto