• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

A spoko są ? Nie chcę żeby wypadła niespodzianka, a jedziemy jutro na basen.

Waga nie ma nic do rzeczy, to zależy do dziecka. Jak młody zacznie siadać to zaczniemy przygodę z nocnikiem 😁
Teraz wszystko możliwe jest wczoraj byłam z Natalia na bilansie a ta pyta się jak się nazywasz dziewczynko moja jest wstydliwa i nie odpowie sztywno stała do zbadania i chciała uciec z tamtad bo tej lekarki nie lubię starej raszpkli 🤣 powiedziala że może coś nie tak z nią jest że tak się zachowuje 🤣ja jej że ona tak ma jak obcego widzi to nie odpowie za Chiny ludowe😁niewiem czy każde dziecko musi być tak traktowane

reklama
Teraz wszystko możliwe jest wczoraj byłam z Natalia na bilansie a ta pyta się jak się nazywasz dziewczynko moja jest wstydliwa i nie odpowie sztywno stała do zbadania i chciała uciec z tamtad bo tej lekarki nie lubię starej raszpkli 🤣 powiedziala że może coś nie tak z nią jest że tak się zachowuje 🤣ja jej że ona tak ma jak obcego widzi to nie odpowie za Chiny ludowe😁niewiem czy każde dziecko musi być tak traktowane
A nie pomyślałaś o zmianie pediatrii skoro jej nie lubicie ? Nie ma nic ważniejszego niż komfort u lekarza.

Hej dziewczyny ;) Mój maluch też dziś skończył pół roku 🥰 Ciężko uwierzyć, że czas tak uciekł. Od kilku dni rozszerzamy dietę i Adaś chętnie wszystko zjada. Jest też nadal na piersi i myślę że jak będzie dobrze to pokarmie pewnie jeszcze ponad rok. (Mimo powrotu do pracy) Póki co mlody nie siada i karmię go w foteliku samochodowym - fizjo nam kazała w tym, nie w lezaczku-bujaczku - tylko ten fotelik opieram tak że jest prawie pionowo. Co do krzesełka do karmienia to teraz kupiłam z Ikei bo praktyczny, miałam taki u babci, pod prysznic i czysty no chociaż jest brzydki. Mam też keter multidine i to takie G, że masakra... Wozimy się jeszcze w gondoli (ale ledwo wchodzi bo waży 10.4 kg ) a na wyjścia na zakupy w spacerówce bo mniejsza i poręczniejsza. Po starszaku mam Joie litetrax - nam się sprawdza ale to duża spacerówka, szczerze polecam na wertepy :D Ja jestem mamą 2 chłopców i mój starszy odpieluchowal się szybciej niż jego kuzynki i sąsiadki więc bez obaw :) Jest też przytulasny.
Pewnie, zależy od dziecka kiedy się odpieluchuja😀 ale do znam małych chłopców zawsze większy problem i sikanie do łóżka. Może takie egzemplarze znam 😂

Pewnie, zależy od dziecka kiedy się odpieluchuja😀 ale do znam małych chłopców zawsze większy problem i sikanie do łóżka. Może takie egzemplarze znam 😂
Widzisz jednak teoria nie wyssana z palcs😀

Załączniki

• Screenshot_20210813_075628_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210813_075628_com.android.chrome.jpg
    354,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry