• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wystarczyło małemu rączkę poprawić do obrotu i z boczku bez problemu się przekręca, mam nadzieję, że już niedługo sam to zakuma 😂
Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac 🤣 i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch 😁 a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.

Ja tam nie jestem 😁 jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są 😁 i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach 😁
Mi też wiele brakuje do feministki 🤣 po prostu czasem jak patrzę na mojego chłopa, to myślę, że Seksmisja mogłaby wydarzyć się naprawdę 🙈

Ja tam nie jestem 😁 jestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są 😁 i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach 😁
Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku 😂 zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów 😂 przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania 😀

Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunku 😂 zapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów 😂 przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania 😀
To fajnie😀a mój ma budzik nastawiony a I tak godzinę wcześniej mu się załącza darmowy budzik 🤣🤣jak nie dasz butli na czas to ryk jeszcze większy🤣chyba bym musiała mieć takiego pilota co przyspiesza czas i zwalnia 🤣🤣🤣

Ja zawsze mówię, im mniej mi pomagasz tym bardziej zdaje sobie sprawę, że cie nie potrzebuje. Za niedługo sama wniosek lodówkę i wtedy będę cię mogła spakować 😁

Młody wstał raz o 2, potem o 6, dałam mu cycka i śpi do teraz razem ze starym. Szok normalnie 🙉

Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecac 🤣 i dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch 😁 a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.
Mój też na łóżku tak szaleje jakby go prąd kopnął :D na puzzlach jest spokojniejszy 🤭

reklama
Ja już 2 mam, oczywiście poczekała na wyjazd nad morze...

Pozdrawiamy [emoji2]
Dostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna [emoji26][emoji26][emoji26]
W-Po%C5%BCoFoto_Mielno-06.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry