Ja tam nie jestemOstatnio stwierdziłam, że ciężko jest być feministką mając syna![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tam nie jestemOstatnio stwierdziłam, że ciężko jest być feministką mając syna![]()
Zakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecacWystarczyło małemu rączkę poprawić do obrotu i z boczku bez problemu się przekręca, mam nadzieję, że już niedługo sam to zakuma![]()
Mi też wiele brakuje do feministkiJa tam nie jestemjestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są
i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach
![]()
DobreMi też wiele brakuje do feministkipo prostu czasem jak patrzę na mojego chłopa, to myślę, że Seksmisja mogłaby wydarzyć się naprawdę
![]()
Ja wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunkuJa tam nie jestemjestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są
i tez wychowywani jestesmy w duchu podzialu na plec, nie chce mi sie nadganiac wiedzy o samochodach i naprawach
![]()
Żeby wszystko było takie prawdziwe w życiu i mogło być łatweJa tam nie jestemjestem za partnerstwem, a oni jednak silniejsi są
![]()
To fajnieJa wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunkuzapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów
przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania
![]()
Ja zawsze mówię, im mniej mi pomagasz tym bardziej zdaje sobie sprawę, że cie nie potrzebuje. Za niedługo sama wniosek lodówkę i wtedy będę cię mogła spakowaćJa wczoraj wieczorna rozmowę z mezem przeprowadziłam, o partnerstwie i szacunkuzapowiedziałam mu, że jak jest wzrokowcem to zrobię mu pokaz slajdów
przeprosił i stwierdził, że musi pokazywać i uczyć córki, że też jest od pomagania
![]()
Mój też na łóżku tak szaleje jakby go prąd kopnąłZakuma szybko, moja tak do cyca sie zaczela przekrecaci dwa dni pozniej juz robila fikołki na brzuch
a jeszcze widze zr na lozku jej duzo latwiej niz na podlodze twardej. I teraz tez na lozku sie roluje od razu jak ja dam. A na puzlach do raczkowania pare razy tylko, jescze sie czai.
Dostałam miesiączke, pierwsza od bardzo dawna [emoji26][emoji26][emoji26]