Ja myślałam, że to Hanka i chciałam pisać, że taka zmienionaJaka słodzi tka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja myślałam, że to Hanka i chciałam pisać, że taka zmienionaJaka słodzi tka![]()
Aaa bo one takie podobneJa myślałam, że to Hanka i chciałam pisać, że taka zmienionaogarnęłam dopiero po Twoim wpisie
![]()
Noo cos podobnego jest w nichAaa bo one takie podobnetez tak mi sie wlasnie wydaje
![]()
Tylko Hanka na pewno grzeczniejszaAaa bo one takie podobnetez tak mi sie wlasnie wydaje
![]()
Ostatnio daje do wiwatu,Tylko Hanka na pewno grzeczniejsza![]()
Ja zamówiłam duże puzzle piankowe i są superZrobilam imitacje łóżka w salonie i powiem Wam, ze duzo lepiej niz na tych cholernych puzlach![]()
Ojjj znam toUziemiona na bujaku jestem![]()
Ja tak miałam dziś 2 razy tyle, że w łóżku, się nauczył cwaniak na mnie zasypiać i teraz inaczej niechętnieUziemiona na bujaku jestem![]()
Kurczę, ale zazdroszczę przestrzeniJa zamówiłam duże puzzle piankowe i są superjaka śliczna
![]()