• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama

Załączniki

• IMG_20210812_160033228_HDR.jpg
    IMG_20210812_160033228_HDR.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 85
Mata 180x180 a i tak pełza do tyłu i jest na podłodze. Jeszcze domówimy jej. No trochę miejsca ma i jeszcze między łóżkiem, a komodą jest trochę miejsca, więc oby wystarczyło jej. 😅 Dzieci więcej potrzebują przestrzeni, niż my. Mi to łóżko wystarcza w zupełności, więcej nie potrzebuje. 🤣
Ja tam lubię przestrzeń, tutaj się duszę, ale wciąż nie możemy nic sensownego znaleźć 🙄

Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??

Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Pierwsze dwie tak wyglądały. I trwalo to około tygodnia. Najpierw bylsm przerażona ale ginekolog steierdzil ze to normalne.... dosloenie jakby się lalo. Mega zmeczona tym bylam. Podpaski ciagle do zmiany i to na te wielkie bo nic innego nie dawało rady

reklama
Pierwsze dwie tak wyglądały. I trwalo to około tygodnia. Najpierw bylsm przerażona ale ginekolog steierdzil ze to normalne.... dosloenie jakby się lalo. Mega zmeczona tym bylam. Podpaski ciagle do zmiany i to na te wielkie bo nic innego nie dawało rady
Na lozko szły podklady poporodowe.. doslownie jak zaraz po porodzie ;p ale przy trzeciej juz się ustabilizowaly i jest dużo lepiej. Mnie pierwsze dwie miesiączki strasznie umeczyly.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry