• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Ja zamówiłam duże puzzle piankowe i są super :) jaka śliczna 🤩🤩🤩
takie same zamówiłam na wakacjach są rewelacyjne 😍 najbardziej mi się podoba to że na krawędziach jest pasek wyrównujący jak mnie denerwuje jak nie ma bo się zaczepia o to 🙄
i mogę też powiedzieć że przeszły chrzest bo mały już parę razy przesikał i kompletnie nic nie przeciekło między szparami na podłogę więc ten produkt ma duży plus u mnie 👍

reklama
Kurczę, ale zazdroszczę przestrzeni 🤩 ja to o puzzlach mogę zapomnieć, a kojec to sobie chyba na łóżku ustawię, ledwo mata edukacyjna wchodzi, a i tak zawadza. Jak ja z moją matą do ćwiczeń się jeszcze rozkładam to muszę w kuchni, ma to swoje plusy, bo ćwiczę i gotuję naraz 😂
Mata 180x180 a i tak pełza do tyłu i jest na podłodze. Jeszcze domówimy jej. No trochę miejsca ma i jeszcze między łóżkiem, a komodą jest trochę miejsca, więc oby wystarczyło jej. 😅 Dzieci więcej potrzebują przestrzeni, niż my. Mi to łóżko wystarcza w zupełności, więcej nie potrzebuje. 🤣

takie same zamówiłam na wakacjach są rewelacyjne 😍 najbardziej mi się podoba to że na krawędziach jest pasek wyrównujący jak mnie denerwuje jak nie ma bo się zaczepia o to 🙄
i mogę też powiedzieć że przeszły chrzest bo mały już parę razy przesikał i kompletnie nic nie przeciekło między szparami na podłogę więc ten produkt ma duży plus u mnie 👍
Dokładnie. U mnie ślini się, zarzyga czasami, a nie zostawia żadnych plam, czy coś. Więc na plus. Kolorystycznie mi się podoba mega. 😄😊

Mata 180x180 a i tak pełza do tyłu i jest na podłodze. Jeszcze domówimy jej. No trochę miejsca ma i jeszcze między łóżkiem, a komodą jest trochę miejsca, więc oby wystarczyło jej. 😅 Dzieci więcej potrzebują przestrzeni, niż my. Mi to łóżko wystarcza w zupełności, więcej nie potrzebuje. 🤣
Do tyłu to jeszcze... Zobaczysz co będzie jak pójdzie do przodu 😂 też mamy właśnie puzzle 180x180, ale najlepsza zabawa jest schodzenie z nich i podnoszenie tych rantów 😂

😁

Załączniki

• IMG_20210812_154917542_HDR.jpg
    IMG_20210812_154917542_HDR.jpg
    3,5 MB · Wyświetleń: 101
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry