• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Tak słyszałam od koleżanek, że pierwsza po porodzie to jak z kranu. Jestem ciekawa jak u mnie będzie bo ja miałam bardzo skąpe, 3 dni średnio trwały a nawet i zdarzyło się krócej, za to mega bolesne.

Ale szukacie na kupno czy wynajem? Z wynajmem ciężko bo teraz budują same klitki, a jak już jest jakies większe to chcą odstępne w milionach 🙄 a kupno to znowuż te horrendalne ceny 😑 weź tu żyj godnie w tym kraju
Kupno, na wynajmie teraz jesteśmy. My odstępnego nie płaciliśmy, nawet nie wiem za bardzo co to jest, tylko kaucję w wysokości 2 czynszów. Chcemy kupić dom (bliźniak albo szeregowiec, bo na wolnostojący nas nie stać) w okolicy Poznania (najlepiej gdzieś na północy, gdzie nieruchomości są mega chodliwe do tego stopnia, że coś co jeszcze nie na dziury w ziemi jest już sprzedane), do tego jeszcze z dużą kuchnią i garażem, stąd taki problem 😆 no i jeszcze bez skosów i w dobrej cenie hahah 🤣🤣🤣

reklama
Dokładnie. A najgorsze ze w pologu to było wiadomo ze tak musi być. A tutaj sie nastawia czlowiek ze bedzie lzej A pierwsze dni to tragedia.
Ciekawe od czego to zależy. Ja myślałam że w połogu też będę mocno krwawić a było spoko, w szpitalu praktycznie nic, aż się bałam że coś jest nie tak (cięcie cesarskie). Ale lekarze sprawdzali te podpaski i mówili że okej. Na wizycie po połogu też było wszystko okej. Myślicie że wpływ na obfitość pierwszej miesiączki po ciąży ma sposób karmienia ? Ja miesiąc karmiłam mieszanie, z tym że pokarm odciągałam, potem już tylko mm. Miałam tak mało pokarmu że jak przestałam odciągać to nawet nie musiałam zatrzymywać laktacji, po prostu wszystko samo się zatrzymało w momencie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry