Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To u mnie było podobnie, też cc i w połogu za wiele nie leciało i od początku karmiłam mieszanie (z przewagą mm), a po 3 miesiącach już tylko mm. Okresy mam takie jak przed ciążą, czyli dość obfite, tyle, że o wiele mniej bolesne, do tego co miałam przed ciążą to teraz jest bajlandoCiekawe od czego to zależy. Ja myślałam że w połogu też będę mocno krwawić a było spoko, w szpitalu praktycznie nic, aż się bałam że coś jest nie tak (cięcie cesarskie). Ale lekarze sprawdzali te podpaski i mówili że okej. Na wizycie po połogu też było wszystko okej. Myślicie że wpływ na obfitość pierwszej miesiączki po ciąży ma sposób karmienia ? Ja miesiąc karmiłam mieszanie, z tym że pokarm odciągałam, potem już tylko mm. Miałam tak mało pokarmu że jak przestałam odciągać to nawet nie musiałam zatrzymywać laktacji, po prostu wszystko samo się zatrzymało w momencie...
Czemu żałujesz? Ja nie żałujęJa też marzyłam i teraz żałuje, że się wyprowadziłam![]()
Ja ostatnio mężowi mowilam ze jakbym miała wrócić do rodzicow to wolalabym do domu samotnej matkiCzemu żałujesz? Ja nie żałuję![]()
To ten najem to właśnie odstępneNie, my oddzielnie płacimy najem (dla właściciela) i oddzielnie czynsz, na najem zawsze wystawiają rachunek, a czynsz idzie do administracji i oni się tylko rozliczają z tego co idzie do nich. Ale fakt już żeśmy im grube hajsy zapłacili przez te kilka lat![]()
Bo w domu nie musiałam robić wszystkiego, a teraz na własne życzenie mam jedno dziecko ekstra, które ma dwie lewe ręce.Czemu żałujesz? Ja nie żałuję![]()
Dziewczyny które dostały już miesiączke!? Całe lozko zalane. Wstalam a tam jakby z kranu leci, cała podloga brudna wszystko.... Takiej obfitej miesiączki jeszcze nie miałam....ajak u was wyglądała pierwsza??
Odstępne to jest to miesięczne co płacicie właścicielowiKupno, na wynajmie teraz jesteśmy. My odstępnego nie płaciliśmy, nawet nie wiem za bardzo co to jest, tylko kaucję w wysokości 2 czynszów. Chcemy kupić dom (bliźniak albo szeregowiec, bo na wolnostojący nas nie stać) w okolicy Poznania (najlepiej gdzieś na północy, gdzie nieruchomości są mega chodliwe do tego stopnia, że coś co jeszcze nie na dziury w ziemi jest już sprzedane), do tego jeszcze z dużą kuchnią i garażem, stąd taki problemno i jeszcze bez skosów i w dobrej cenie hahah
![]()
Wiadomo, coś za coś, zawsze fajnie mieć pomoc, mi by się teraz przydała, żeby odciążyć moje ręce, ale z drugiej strony ja nie lubię za bardzo nikogo o nic prosić i dopóki mogę to wszystko sama robię, chyba po mamie to mamMama pomaga mi jak potrzebuje coś zrobić, na to nie narzekam. Ale jest siostra z dziećmi i jakoś tak ciężko idzie ze wszystkim.
SłodziakZaległe zdjęcia!![]()
Haha ja to samoJa ostatnio mężowi mowilam ze jakbym miała wrócić do rodzicow to wolalabym do domu samotnej matki![]()