To mój mało wybredny egzemplarzA to mój nie lubi mieć zakrytych stopek. Wszystkie pajace jakie miał przerobiłam mu już na rampersy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To mój mało wybredny egzemplarzA to mój nie lubi mieć zakrytych stopek. Wszystkie pajace jakie miał przerobiłam mu już na rampersy![]()
Pewnie cos jest w tym. Moja chyba wolno łapie spanie cala noc,Ja generalnie słyszałam, że chłopcy wszystko później, np. później mówią, ale pewnie znajdzie się wielu "szybszych" chłopców od dziewczynek mimo, że statystyki są jakie są![]()
Prosze Cie… ostatecznie slabsza plecJa generalnie słyszałam, że chłopcy wszystko później, np. później mówią, ale pewnie znajdzie się wielu "szybszych" chłopców od dziewczynek mimo, że statystyki są jakie są![]()
Zakuka szybkoWystarczyło małemu rączkę poprawić do obrotu i z boczku bez problemu się przekręca, mam nadzieję, że już niedługo sam to zakuma![]()
Ostatnio stwierdziłam, że ciężko jest być feministką mając synaProsze Cie… ostatecznie slabsza plecnawet covida gorzej przechodzą !!!
Oczywiscie zartuje![]()
Poszłam bo musiałam miałam 1termin na szczepienie i odrazy bilans zrobiłam bo mam 2km do przychodni a z buta szłamA nie pomyślałaś o zmianie pediatrii skoro jej nie lubicie ? Nie ma nic ważniejszego niż komfort u lekarza.
Mój to jak go przykryje to i tak to rozkopieA to mój nie lubi mieć zakrytych stopek. Wszystkie pajace jakie miał przerobiłam mu już na rampersy![]()
Nakrycia też rozkopuje, ale na pajace, czy skarpetki nie marudzi, chociaż w sumie rzadko mu zakładamMój to jak go przykryje to i tak to rozkopie![]()