Ja najchętniej bym została. Ale maz soe upal jechać żeby teoche odsapnac od rzeczywostosciJa jutro wracam i sie doczekać nie mogę domu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja najchętniej bym została. Ale maz soe upal jechać żeby teoche odsapnac od rzeczywostosciJa jutro wracam i sie doczekać nie mogę domu![]()
Nie spodziewałam się że sobie odgryzieBanan jest miekki a arbuz twardszy więc mógł się zakrztusić![]()
To raczej o romanesco chodziloBrokuł![]()
Ja też, ale jak coś naprawdę muszę zrobić, to serio pomoc mamy, to wybawienie.Wiadomo, coś za coś, zawsze fajnie mieć pomoc, mi by się teraz przydała, żeby odciążyć moje ręce, ale z drugiej strony ja nie lubię za bardzo nikogo o nic prosić i dopóki mogę to wszystko sama robię, chyba po mamie to mam![]()
Hahah u mnie na wsi policjant bimber pędzi i sprzedaje.Teraz jest ten najem okazjonalny i to trzeba u notariusza spisać, więc skarbówka zaraz ma info
A ludzie kabluja na potęgę, pracowałam w skarbówce i masa listów przychodziła jako anonimowy donos, że w jakimś barze np. Sprzedają papierosy na sztukialbo sąsiad sprzedaje własnoręcznie robiony bimber bez akcyzy
A bon turystyczny? Na troje dzieci to nawet sporo. Nawet na weekend gdzieś pojechać.Super my w tym roku nie pojedziemy bo wyszły inne sprawy kosztowne i szlak trafił pieniądze![]()
No życie człowiek uczy się na błędachNie spodziewałam się że sobie odgryzie![]()
Niewiem szykuje się remont w domu co trzeba zrobić urok strarych domowyA bon turystyczny? Na troje dzieci to nawet sporo. Nawet na weekend gdzieś pojechać.![]()
Z bonu na trójkę dzieci to 1500 zł.Niewiem szykuje się remont w domu co trzeba zrobić urok strarych domowy![]()