marta18691
Fanka BB :)
No niby tak ale nam jak na złość wszystko padaZ bonu na trójkę dzieci to 1500 zł.opłacić hotel/domek i jakieś atrakcje
aby tylko auto zatankować
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby tak ale nam jak na złość wszystko padaZ bonu na trójkę dzieci to 1500 zł.opłacić hotel/domek i jakieś atrakcje
aby tylko auto zatankować
![]()
Niee, chodziło mi o brokuł. Co to romanesco ?To raczej o romanesco chodzilo![]()
Kalafior romanescoNiee, chodziło mi o brokuł. Co to romanesco ?![]()
Gotowe. 4 h robotyKalafior romanescopyszny
no to na chłopak jedzenia min 12 dniGotowe. 4 h roboty![]()
SuperGotowe. 4 h roboty![]()
Na pewno dwa dni i tak też porcje są porobione, że ma w jednym słoiczku dwie.no to na chłopak jedzenia min 12 dni
a ile taki słoiczek może stać po otwarciu?
Ten ze sklepu do do 2dni taki też zrobiony też myślę 2dnino to na chłopak jedzenia min 12 dni
a ile taki słoiczek może stać po otwarciu?
Rozumiem, szkoda.No niby tak ale nam jak na złość wszystko padakomputer się pospul daliśmy do naprawy i 500zl nie ma
teraz auto coś tam na dalekie trasy nie za bardzo
![]()