G
gość _199
Gość
Ja właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dniOglądam ten serial the let down. Trochę śmieszne a trochę smutne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dniOglądam ten serial the let down. Trochę śmieszne a trochę smutne![]()
No to prawda, dlatego mowie… smiech ale przez łzyJa właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dni![]()
No ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamJa właśnie kilka odcinków widziałam, ale mnie zbyt swoją prawdziwością dobił. Wrócę do niego za kilka dni![]()
My tak samoNo ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamale ogólnie wrażliwa jestem bardzo ostatnio. Wrażliwa i drażliwa
ze starym to chyba w separację niedługo wejdziemy mimo ze ślubu nie mamy
![]()
No ja tez wtedy płakałam, bo jakbym widziała swoje życie.No ja na tej scenie co jedzie autobusem od znajomych to się popłakałamale ogólnie wrażliwa jestem bardzo ostatnio. Wrażliwa i drażliwa
ze starym to chyba w separację niedługo wejdziemy mimo ze ślubu nie mamy
![]()
Hahaha a co się dzieje.My tak samoa slub mamy.
![]()
aaa miło by było jakby niektóre rzeczy w domu były zrobione bez instrukcji, albo zjebkiHahaha a co się dzieje.
cudo !![]()
tylko jeszcze sprzęty niepodłączone, więc na razie dalej głodujemy
![]()