reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

wszystko mu zjeżdża jakby do gardła, przebudzil sie i cały zawalony😭 nie wiem co teraz moge jeszcze zdziałac na szybko w nocy zeby mu pomoc
Można tą maścią majerankową pod noskiem posmarować, chociaż u nas mam wrażenie nic to nie dało ale mała jakaś zadowolona jak ją tym smarowałam. No i najważniejsze odciągać. A i jeszcze mieliśmy krople Nasivin Baby do nosa.

reklama
Oby znów Kraków i okolice nie pływały jak ostatnim razem 😏 ale całe szczęście że temperatura w końcu ma być znośna, bo dziś to już miałam dosyć tego upału 😭
No właśnie nasza miejscowość pod krk zalało bardzo w sumie. Ale my na górce mieszkamy, wiec od nas płynęło ulica w dół na inne domy 😶 jutro ma być koło 20 stopni, więc bajka, na pewno tak nie zaleje bo wtedy to była ściana deszczu chyba z 8 godzin cały czas

A ja spie w nogach 😂

Załączniki

• Screenshot_20210817_061347_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210817_061347_com.android.gallery3d.jpg
    125,1 KB · Wyświetleń: 102
A ile takie leżenie do zaśniecia trwa? Ciekawe czy mój by zasnął w ten sposób 😂 pewnie nie 😂😂
Czasami 10 minut, czasami pół godziny, a czasami i z godzinę. Wczoraj mleko, przekręciła się na bok i zasnęła. Zależy o której godzinie miała ostatnie spanie. 😅 ale wolę to jak leży i godzinę, niż kulać jak kiedyś, aż padnie. 😉

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie nasza miejscowość pod krk zalało bardzo w sumie. Ale my na górce mieszkamy, wiec od nas płynęło ulica w dół na inne domy 😶 jutro ma być koło 20 stopni, więc bajka, na pewno tak nie zaleje bo wtedy to była ściana deszczu chyba z 8 godzin cały czas
My na szczęście tez na górce no i mieszkamy miejscowości obok gdzie nas nie zalewa. Jak pada tak deszcz to najchętniej bym z łóżka nie wychodziła a tu młody już wstał i jeszcze tyle energii ze szok😂 A i jeszcze pierwszy okres dostałam, czuje że dziś będzie piękny dzień😭

Do góry