Haha skąd ja to znamMoja dzisiaj z nami spała, bo coś poplakiwała, przytuliła się do mnie i zasnęła. W nocy dałam mleko, poszlam umyć butelkę, wracam, a ta się rozłożyła w poprzek i jeszcze narzeczony się rozwalił. Parę razy w nocy ją przesuwałam.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Haha skąd ja to znamMoja dzisiaj z nami spała, bo coś poplakiwała, przytuliła się do mnie i zasnęła. W nocy dałam mleko, poszlam umyć butelkę, wracam, a ta się rozłożyła w poprzek i jeszcze narzeczony się rozwalił. Parę razy w nocy ją przesuwałam.![]()
Ja miałam z inflanrix ipv 5w 1. Zmieniłam na pentaxin bo w hurtowniach mówili że MOŻE szczepionka będzie w październiku a ja nie chciałam czekać zwłaszcza że możliwe że nie będzie wcale. Zaszczepiłam tym pentaxinem i wszystko okejDziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy![]()
NajgorzejMoja dzisiaj z nami spała, bo coś poplakiwała, przytuliła się do mnie i zasnęła. W nocy dałam mleko, poszlam umyć butelkę, wracam, a ta się rozłożyła w poprzek i jeszcze narzeczony się rozwalił. Parę razy w nocy ją przesuwałam.![]()
Zazwyczaj dwa razy, w tym, że drugi raz to 4/5.Haha skąd ja to znamczasami zostawiają mi z 10 cm miejsca na łóżku
ile razy budzi się na mleczko?
No właśnie my teraz już też pod krk, ale tutaj też zalało niektórych i to solidnieMy na szczęście tez na górce no i mieszkamy miejscowości obok gdzie nas nie zalewa. Jak pada tak deszcz to najchętniej bym z łóżka nie wychodziła a tu młody już wstał i jeszcze tyle energii ze szokA i jeszcze pierwszy okres dostałam, czuje że dziś będzie piękny dzień
![]()
Tak, ja tak mialam, ale znalazlam 2 dawki przez kto ma lek, bo tez sie nie zgodzilam na mieszanie szczepionek.Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z szczepionką infarnix heksa 6w1? Jesteśmy przed szczepieniem i okazuje się że nigdzie nie można kupić szczepionki a producent informuje że może będzie pod koniec września. Pediatra zaleca żeby zaszczepić tą 3 dawkę hexacima. A ja szczerze mówiąc boję się mieszania tych szczepionek. Ogólnie mam jeden wielki lęk przed każdym szczepieniem a tu jeszcze takie rzeczy![]()
Jeśli to w Zielonkach to prawie sąsiadkami jesteśmyNo właśnie my teraz już też pod krk, ale tutaj też zalało niektórych i to solidnieniektórzy prawie nowe chaty w szeregowcach a im całe partery pozalewalo, meble podlogi itp do wymiany... Masakra. Miejmy nadzieję, że już tak nie będzie w tym roku padać
![]()
A te zielonki to gdzie jest?Jeśli to w Zielonkach to prawie sąsiadkami jesteśmy![]()
Bo teraz też tak te domy budują. Mój facet robi w budowlance i raz w życiu pracował z deweloperem i nigdy więcej. To co oni odwalają, to szok. W życiu bym od nich domu nie kupiła.No właśnie my teraz już też pod krk, ale tutaj też zalało niektórych i to solidnieniektórzy prawie nowe chaty w szeregowcach a im całe partery pozalewalo, meble podlogi itp do wymiany... Masakra. Miejmy nadzieję, że już tak nie będzie w tym roku padać
![]()
No akurat tutaj jest to wina tego, że niektóre są po prostu niżej od ulicy, więc jak się ulica leje woda to się tam do nich wlewa i zalewa mieszkania. Fakt faktem, teraz jest patodeweloperka w większości przypadków, ale ja tam nie mam oporów żeby kupicBo teraz też tak te domy budują. Mój facet robi w budowlance i raz w życiu pracował z deweloperem i nigdy więcej. To co oni odwalają, to szok. W życiu bym od nich domu nie kupiła.