Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To miejscowość koło Krakowa.A te zielonki to gdzie jest?
PięknyTaki zestawik kupilam Hani na chrzciny![]()
Ja do zielonek mam 5 minutTakto teraz najpopularniejsza miejscówka i rośnie tu zabudowa jak grzyby po deszczu
chcielismu do michalowic albo bibic, ale niestety nic nie znaleźliśmy, a tu się trafiło za ekstra cenę i szkoda było nie kupić
![]()
Daj spokój, dzisiaj u mnie masakra. Nic nie mogę zrobić, nawet się jeszcze nie przebrałam z piżamy. Nie wiem, czy u mojego to będą zęby bo dolne jedynki już ma, a na górze nie widać żeby się coś działo i aż tak do buzi dziś wszystkiego nie ładujeMy od dwóch dni mamy problem z zasypianiem ( zamknięte oczy już i dalej płacze) i z humorami w ciągu dnia. Pomaga jak smaruję dziąsełka. Do tego dzisiaj byliśmy na szczepieniu przeciw meningokokom na których płakał jak nigdy więc aż się boje reszty dnia...
Mały odczyn miał tylko po pierwszej szczepionce i to na pneumokoki. Pielęgniarka mówiła wtedy żeby wziąć kwaśną wodę na wacik, przyłożyć do nóżki i chwilkę potrzymać. Nie robiłam nic i zeszło ładnie. A dzisiaj powiedziała inną pielęgniarka że można kostkę lodu przyłożyć przez pieluchę i też ponoć pomagaDaj spokój, dzisiaj u mnie masakra. Nic nie mogę zrobić, nawet się jeszcze nie przebrałam z piżamy. Nie wiem, czy u mojego to będą zęby bo dolne jedynki już ma, a na górze nie widać żeby się coś działo i aż tak do buzi dziś wszystkiego nie ładujeMeningokoki będziemy robić we wrześniu, ale w zeszłym tygodniu dostał ostatnią dawkę 5 w 1 i w sumie od tamtego czasu jest jakiś taki markotny, wczoraj jeszcze wyczułam guzek pod skórą w miejscu wstrzyknięcia, chciałam dziś do pediatry go umówić, ale jakby był mniej wyczuwalny
![]()
Śliczny, Hania będzie pięknie wyglądała.Taki zestawik kupilam Hani na chrzciny![]()
Ja do zielonek mam 5 minuttakże na spacer śmiało się możemy wybrać
jak oczywiście mój książę zechce w wózku poleżeć
![]()
U nas właśnie tak dziwnie, bo po wcześniejszych dawkach nic mu nie wyszło. Czytałam, że to rzadki NOP, ale też nie mam pewności, czy to to o czym czytałam. Pasowałoby, że pojawił się dopiero po kilku dniach (prawie tydzień) od szczepienia, a nie od razu. Ale póki co nic tam już nie wyczuwam, będziemy obserwować, ew. te okłady.Mały odczyn miał tylko po pierwszej szczepionce i to na pneumokoki. Pielęgniarka mówiła wtedy żeby wziąć kwaśną wodę na wacik, przyłożyć do nóżki i chwilkę potrzymać. Nie robiłam nic i zeszło ładnie. A dzisiaj powiedziała inną pielęgniarka że można kostkę lodu przyłożyć przez pieluchę i też ponoć pomagamy też mamy dolne jedynki, wyszły w zeszłym tyg jedna po drugiej. Ale czuję i widzę opuchnięte górne dziąsełka, gryzie cały czas gryzak ( wcześniej go nie chciał) i znowu się niemiłosiernie ślini...
Kurde waszym dziecia tak szybko wychodzą a unas ani jednego żabka nie widaćMały odczyn miał tylko po pierwszej szczepionce i to na pneumokoki. Pielęgniarka mówiła wtedy żeby wziąć kwaśną wodę na wacik, przyłożyć do nóżki i chwilkę potrzymać. Nie robiłam nic i zeszło ładnie. A dzisiaj powiedziała inną pielęgniarka że można kostkę lodu przyłożyć przez pieluchę i też ponoć pomagamy też mamy dolne jedynki, wyszły w zeszłym tyg jedna po drugiej. Ale czuję i widzę opuchnięte górne dziąsełka, gryzie cały czas gryzak ( wcześniej go nie chciał) i znowu się niemiłosiernie ślini...