sandra0777
Fanka BB :)
Mam jednopoziomowe mieszkanie, wiec nie testowalam, ale on robi skan powierzchni w czasie rzeczywistym, wiec tam gdzie postawisz, to bedzie chodzil moim zdaniem.Ma funkcję wgrywania mapy dla parteru i piętra?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam jednopoziomowe mieszkanie, wiec nie testowalam, ale on robi skan powierzchni w czasie rzeczywistym, wiec tam gdzie postawisz, to bedzie chodzil moim zdaniem.Ma funkcję wgrywania mapy dla parteru i piętra?
Polecam Mi Vacum Mop pro
współczujęZrezygnowana w nocy wróciłam z małą do nas do sypialni. Vhyba mloda jeszcze nie dorosla na spanie sama ;p co wyszłam z pokoju to placz i budzenie. A ja jak zoombie. Wracamu do starego spania. Może za miesiąc dwa przestawie ja na nocow
Dlatego mój śpi praktycznie od urodzenia sam, jak jeszcze nie ogarniam rzeczywistości.Zrezygnowana w nocy wróciłam z małą do nas do sypialni. Vhyba mloda jeszcze nie dorosla na spanie sama ;p co wyszłam z pokoju to placz i budzenie. A ja jak zoombie. Wracamu do starego spania. Może za miesiąc dwa przestawie ja na nocow
Bo dziecko im wcześniej tym lepiej. Później już wymuszająDlatego mój śpi praktycznie od urodzenia sam, jak jeszcze nie ogarniam rzeczywistości.
Moje dzis wygrało;D jeszcze mloda ma katar i maz chory ;D wiec mam dość... No nic. Narazie jest dobrze jak jest. Za jakiś czas bede próbować dalej ;DBo dziecko im wcześniej tym lepiej. Później już wymuszająi to zależy czy rodzic szybko się podda, bo wiadomo nic nie trwa jedna noc. Pewnie po tygodniu juz by było super. Sama będę przenosić Hankę i wiem, że moje,, lenistwo,, nie może wygrać
![]()
Im później tym gorzejMoje dzis wygrało;D jeszcze mloda ma katar i maz chory ;D wiec mam dość... No nic. Narazie jest dobrze jak jest. Za jakiś czas bede próbować dalej ;D
A jak u Ciebie zasypia? Bo chyba pisałaś ale nie kojarzęIm później tym gorzej
Ja zaczynam naukę samodzielnego zasypiania, po raz setny, ale mnie już młody. Do szału doprowadza w nocy.
A jak u Ciebie zasypia? Bo chyba pisałaś ale nie kojarzę