• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Aaa i chyba kolejny sukces... mlpda zasnela z innym smokiem niz bibs !! Probowalam ja tyle razy przestawić i nic... a dzis wjechał NUK ortodontyczny i nawet nie wyplula tylko ssie ;D

A to rozumiem. My mamy szumisia, ale młodemu wszystko jedno czy szumi czy nie.
U nas bylo tak na początku ze małej nie ruszało. A potem bez szumisia nie bylo spac. Jak byl szum to spala. Jak przestało to oczy Jak 5 złotych. W dzien mi nie robiło różnicy. Ale w nocy mega mnie to denerwowało. Zresztą widzialam ze ona nie umie spac takim twardym snem tylko czuwała. Wiec szumis poszedl do likwidacji. Trzymam jeszcze na kryzysowe sytuacje ale pewnie już niedługo komuś odsprzedamy;p

reklama
U nas bylo tak na początku ze małej nie ruszało. A potem bez szumisia nie bylo spac. Jak byl szum to spala. Jak przestało to oczy Jak 5 złotych. W dzien mi nie robiło różnicy. Ale w nocy mega mnie to denerwowało. Zresztą widzialam ze ona nie umie spac takim twardym snem tylko czuwała. Wiec szumis poszedl do likwidacji. Trzymam jeszcze na kryzysowe sytuacje ale pewnie już niedługo komuś odsprzedamy;p
Ja się zastanawiam czy moje dziecko kiedykolwiek będzie spało twardym snem 🤣

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry