reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Tzn chodziło mi o to, że to pierwszy dzień kiedy jadł coś z chęcią 😂 bo wcześniej dostawał różne słoiczki i domowe, ale nie był zbyt chętny :D a dzisiaj się rzucał na łyżeczkę ;D dostał słoiczek warzywa w potrawce z królika - jakoś tak
Tak tak - wlasnie pytam bo moja tez kosztuje i na razie tak srednio chetnie. 😁 ale my dopiero zaczelismy zabawe z tozszerzaniem diety.

Tzn chodziło mi o to, że to pierwszy dzień kiedy jadł coś z chęcią 😂 bo wcześniej dostawał różne słoiczki i domowe, ale nie był zbyt chętny :D a dzisiaj się rzucał na łyżeczkę ;D dostał słoiczek warzywa w potrawce z królika - jakoś tak
To mój 180gram zjadł dziś 🤣wczoraj robiłam mu obiadek sama jeszcze na dziś starczyło 🤣bardzo mu smakowało

7miesiacy za nami❤️

Załączniki

• photocollage_202195155829940.jpg
    photocollage_202195155829940.jpg
    154,1 KB · Wyświetleń: 104
  • photocollage_20219516054760.jpg
    photocollage_20219516054760.jpg
    207,2 KB · Wyświetleń: 104
  • photocollage_2021951634839.jpg
    photocollage_2021951634839.jpg
    129,9 KB · Wyświetleń: 104
@ness. Jak sobie radzisz z Alkiem odkąd wstaje w łóżeczku? Mój Filip co prawda nie wstaje, ale na kolanach się wspina jakby w górę, tj podnosi się i klęczy z rękami opartymi np na szczebelkach albo na zabawce... I potem ryp na łeb na szyję. Dzisiaj tak w łóżeczku zrobił kilka razy i cały poobijany jest 😐 i już nie wiem jak go przypilnować, chyba bym musiała cały czas n aniego patrzeć. Poszłam do kibla i słyszę tylko łup i ryk. No i przewrócił się na bok i zarył twarza w szczebelki... A za godzinę znowu. Ech

reklama
Do góry