• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ranyyy moja młoda odkąd wrócilismy z wakacji jest tak dossana, że masakra. 😳 zasypia przy piersi i jak tylko probuje wyciagnac cycka to od razu sie budzi i przysysa na nowo. Wczoraj wlasnie w ten sposob usypialam ja dwie godziny, w koncu wymieklam i zasnela z cyckiem w buzi. A ja z nią 🤷‍♀️ Ja nie wiem co jej sie podzialo. Juz tak ladnie zasypiala.

Idz osłuchać. U takiego dziecka to na oskrzela cxy płuca może z godziny na godzinę zejść. Zrób jej crp zobacz czy stan zapalny jakiś. W ogóle co to jest teleporafa dla takiego dziecka..... Ehh. Zdrówka kochana daj znać!
Właśnie mysle o tym zeby zapisać ją do innego pediatry. Bo ogólnie nie podoba mi się jej zachowanie. I nie wiem czy to choroba czy zęby

Lepiej sprawdzić 2 razy za dużo niż raz za mało. Idz żeby ktoś ją osłuchał. Musi ja przyjąć. W ogóle teleporady u takiego dziecka nie powinno być prawnie. Do 2 r. Z musi przyjąć dziecko
Najgorsze jest to ze moj pediatra patrzy na mnie jak na głupią ze lecę do lekarza z byle katarkiem. Tyle ze raz byle gowno okazało się rotawirusem. Drugi raz byle gowno okazało się zapaleniem krtani...
I ja mam przeczucie ze jej coa dolega. A mój pediatra zeby czekac cierpliwie i dać jej czas dojść do siebie. T
Takze jutro czuje ze zaliczymy wizytę h innego pedoatry

Najgorsze jest to ze moj pediatra patrzy na mnie jak na głupią ze lecę do lekarza z byle katarkiem. Tyle ze raz byle gowno okazało się rotawirusem. Drugi raz byle gowno okazało się zapaleniem krtani...
I ja mam przeczucie ze jej coa dolega. A mój pediatra zeby czekac cierpliwie i dać jej czas dojść do siebie. T
Kazał odstawić leki przy teleporadzie... Powinien ja osluchsc. Pamiętaj to twoje dziecko i nie dawaj sobie wmówić że się mylisz!!

reklama
Ja to bym i nawet prywatnie poszła.. Siostra tak samo raz, drugi była, antybiotyk chciała dać i poszła w tym samym dniu prywatnie i na szpital pojechała, bo zapalenie oskrzeli. Później dalej kaszlał, doktor, że wszystko ok. Pojechała znowu prywatnie i zmiany oskrzelowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry