• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
ale Ty chyba dużo w ciąży nie przytyłaś? Pamietam kiedyś wrzuciłaś tu brzuszkowe zdjęcie w takiej obcisłej długiej sukience w lustrze to super wygladałaś🤩 chyba że Cie myle z kimś innym🤭
Przytylam 16kg. 🤭 tak, chyba chodzi o mnie bo pamietam ze chwalilas, w samych majtach bylam 🤣 ale to wszystko bylo dobre ustawienie do zdjecia 🤣 jak zalozylam kurtke to czulam sie jak chodzacy stożek 🤣🤣🤣

hej ktoś polecał dolce sono tylko nie pamiętam? jakie tam są rozmiarowo? w sensie np 74 to bardziej takie jak w pepco czy lupilu?
ja polecałam dolce sono. Dla mnie wypada rozmiarowla normalnie. Zamawialam na urodzenie 56 i bylo tak jak 56. A teraz brałam pajac na 80 i tez jest taki na teraz. Dzis mi przyszlo zamówienie na 86 i te juz mi się wydaja większe. Ale tez zanim mloda mi wejdzie w 86 to jeszcze się zejdzie pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry