Mi tak samoWyspane oczkanie wiem dlaczego ja się boję patrzec na kamerkę
zawsze jakieś horroru mi się przypominają
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi tak samoWyspane oczkanie wiem dlaczego ja się boję patrzec na kamerkę
zawsze jakieś horroru mi się przypominają
![]()
Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flakNooo źlenigdy w zyciu tyle nie wazylam
![]()
Pananormal acivityDobrze ze nie zdążyłam wina odpalićza to zdążyłam pranie ….
![]()
Też lubiłam brzuszek eksponowaćJa chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity![]()
Ja chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity![]()
Ja tam dobrze się czułam całą ciążę oprócz tego że byłam kopanaTooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstraja na końcówce się już czułam jak czop
![]()
U mnie gorączkuje.. Wczoraj po południu i dzisiaj znowu.. Nie wiem, czy to zęby, czy co. W tamtym tygodniu cały tydzień katar i kaszel. W poniedziałek już było ok. Ale dzieci w domu katar i kaszel i oo. Od 7 drugi raz śpi.
U nas katar trwał dokładnie 15 dni i przeszłoa ma katar i kaszel dalej? U nas juz 8 dzień katar i konca nie widać.
Ja w połogu wyglądałam jak Żulietta. Dziwię się, że nikt mi dobrych nie wrzucał, jak stałam z kawąTooo zazdroszcze. No są faktycznie takie mamuski, ktore do konca wygladaja eeeekstraja na końcówce się już czułam jak czop
![]()
Ja tak samo, przytyłam co prawda 16 kg ale do samego końca czułam się świetnie. Sprzątałam do samego końca, jeździłam cały czas samochodem, ogólnie byłam ciągle w ruchu i dobrze się z tym czułamJa chyba jestem jedną z nielicznych która zajebiście się czuła w ciąży. Przytyłam ponad 20, a latałam jak nigdy, taka energia mnie rozpierała, że mogłabym chodzić w ciąży 3 lata. Nigdy się też tak ładnie i obcisłe nie ubierałam jak w ciąży. Dzisiaj oglądam swoje zdj w ciąży, to taka seksi się czulam. Teraz to jak flak
Pananormal acivity![]()
A która tak nie wyglądałaJa w połogu wyglądałam jak Żulietta. Dziwię się, że nikt mi dobrych nie wrzucał, jak stałam z kawą![]()
U nas jeszcze jakiś wirus panuje. Siostry dzieci rzygają, oby na Lenę nie przeszło.U nas katar trwał dokładnie 15 dni i przeszło