• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Moja je tylko papki. Dałam jej dzisiaj arbuza tak troszkę bo gapiła się i wyciągała ręce jak jadłam więc mi się jej żal zrobiło. I dałam taki malutki kawałeczek, może ze dwa trzy i strasznie się krztusiła. To chyba znak że nie jest gotowa jeszcze na kawałki?
Wiesz co może po prostu konsystencja arbuza była dla niej jeszcze zbyt stała albo szorstka. Na początek najlepsze awokado, banan. Link do: BLW a zadławienie i zakrztuszenie - RozszerzanieDiety.pl ja mojemu po prostu powoli proponowałam różne rzeczy np kawałek banana żeby ciamkal i pewnego dnia okazało się, że je np makaron ugotowany na miękko. Dzisiaj dałam mu kawałek bułki z serkiem białym bo stary jadł na śniadanie to chciał cała do buzi wpakować :D i płakał jak mu się skończyła ,😂

Oj kochana nie ma takiej recepty dużo od genów zależy mój spokojny od małego i uśmiechnięty płacze jak go bolą dziasła ....ja jestem bardzo spokojna osoba więc po mnie dzieci to mają...niewiem jak później będzie 🙂
Coś w tym jest, mój niby spokojny po ojcu, ale jak mu coś nie pasuje, to awanturnik po mamie 🙈 całe szczęście bliżej mu jednak do ojca niż do mnie w tej kwestii 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry