• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Wiesz co może po prostu konsystencja arbuza była dla niej jeszcze zbyt stała albo szorstka. Na początek najlepsze awokado, banan. Link do: BLW a zadławienie i zakrztuszenie - RozszerzanieDiety.pl ja mojemu po prostu powoli proponowałam różne rzeczy np kawałek banana żeby ciamkal i pewnego dnia okazało się, że je np makaron ugotowany na miękko. Dzisiaj dałam mu kawałek bułki z serkiem białym bo stary jadł na śniadanie to chciał cała do buzi wpakować :D i płakał jak mu się skończyła ,😂
A banan nie wyslizguje sie z rączek, czy zostawiasz troche skorki do przytrzymania?

A banan nie wyslizguje sie z rączek, czy zostawiasz troche skorki do przytrzymania?
Najpierw dawałam bez skórki. Wszystko mu się wyslizgiwalo.ale to w sumie też część procesu nauki jedzenia :D dawałam bez skórki bo z różnych stron wkładał do buzi i nie chciałam żeby jadł skórę mimo że umyta. ostatnio dałam ze skórką na dole i cały czas przy nim siedziałam i mu poprawiałam 😂

Najpierw dawałam bez skórki. Wszystko mu się wyslizgiwalo.ale to w sumie też część procesu nauki jedzenia :D dawałam bez skórki bo z różnych stron wkładał do buzi i nie chciałam żeby jadł skórę mimo że umyta. ostatnio dałam ze skórką na dole i cały czas przy nim siedziałam i mu poprawiałam 😂
Może się przyda :)
IMG_20210922_200406.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry