Wmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoicNie musiałabym sprzątać, gotować.. miałabym tyle czasu wolnego. Och, marzenia..
@Święta92 a co ci wmawia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoicNie musiałabym sprzątać, gotować.. miałabym tyle czasu wolnego. Och, marzenia..
@Święta92 a co ci wmawia![]()
Hahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczyWmawia mi, że ostatnio inna witaminę d chcialam kuoictak mnie wkurzył, do czerwoności
pojde do sklepu i poproszę nagranie z kamer
![]()
U mnie też chory. I mowie mu, że też mam mega katar i glowa mnie boli.. Ale on ma gorzejHahahaha. Chciałabym się kłócić o takie rzeczy
U nas tatula chory, wiec mam dwójkę do ogarnięcia, a muszę iść do biedry na zakupy. Nie wiem jak dwójkę dzieci zostawię.
Oni zawsze mają gorzej. Dlatego usypiam młodego i spadam do biedry. Niech se radziU mnie też chory. I mowie mu, że też mam mega katar i glowa mnie boli.. Ale on ma gorzejtakze ja mam 3 dzieci
i kolacje jeszcze najstarszemu zrobić jakąś wow
![]()
Ja tylko poczekałam aż mąż w drzwiach stanął od razu się ubrałam i mówię, że idę do biedryOni zawsze mają gorzej. Dlatego usypiam młodego i spadam do biedry. Niech se radzi![]()
Dziewczyny a jak rozwiązujecie temat jazdy autem z dzieciakiem w zimę ? Pakujecie w fotelik w kurtce, kombinezojie ? Ściągacie w samochodzie ?
No właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech technikówJa bez mojego męża 3 tyg bym nie wytrzymałabym musiała jechać z nim
z reszta kiedyś miał ekstra propozycje pracy w enerdze ale często wyjazdową, więc nie zgodziliśmy się
![]()
Pewnie, że tak. Szyvko zleci. Schody drogie sa masakryczne. Dacie radę! Czasami moze potrzeba trochę tęsknoty żeby docenić bardziej co się maNo właśnie taki był pomysł ale się nie zmieścimy. Bo oni robią jakieś testowe jazdy i jeżdżą we 4 w samochodzie, 1 kierowca i trzech technikówgdyby nie to że musimy schody zrobić to by nie jechał, no ale jak młody zacznie stawać itp to musimy mieć żeby bramkę zrobić i w ogóle. Bo już wstaje na kolana podparty o 1wszy schodek a tam beton
![]()
Ja pakuje bez kurtki chyba że jedziemy bardzo krótko. Ale zwykle bez kurtki i jak np przenoszę fotelik to kocykiem okrywam, a jak wyciągam młodego z fotelika to zakładam mu kurtkęDziewczyny a jak rozwiązujecie temat jazdy autem z dzieciakiem w zimę ? Pakujecie w fotelik w kurtce, kombinezojie ? Ściągacie w samochodzie ?
No. Jak mi będzie smutno i nudno to będę tu z Wami pisać i od razu lepiejPewnie, że tak. Szyvko zleci. Schody drogie sa masakryczne. Dacie radę! Czasami moze potrzeba trochę tęsknoty żeby docenić bardziej co się ma