Michalina_25
Fanka BB :)
aż ślinka cieknie!Niby dzień chłopaka, ale korzystamy razem.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aż ślinka cieknie!Niby dzień chłopaka, ale korzystamy razem.![]()
Ooo A ja zawsze slyszalam że jak żółty czy zielony to bakteryjny katarjak żółty to powinien powoli się kończyćtak mówią.
Jak na inhalacje właczyłam na tv piosenki z youtube, wtedy troche sie dluzej zawsze udawało![]()
Mmmm zjadłabymNiby dzień chłopaka, ale korzystamy razem.![]()
To taki relikt przeszłościOoo A ja zawsze slyszalam że jak żółty czy zielony to bakteryjny katar
Pokaż nam się przed wyjściemMmmm zjadłabymja musze się oszczędzać do jutra z jedzeniem bo w sukienke musze wejść
![]()
Sluchaj a dajesz jej witaminę C? Bo lepiej żelazo się przyswajaNiestety na rączkach żyłki pękają bo za słabe. I od urodzenia tylko z główki
Przeanalizowałem w nocy, kolor smarkówTo taki relikt przeszłości![]()
Co mu dajeszJestem w szokuod 6 dzwoniły naprzemian raz moje, raz chłopaka budziki, a Czaruś dalej śpi
najgorsze, że za chwilę będę musiała go obudzić i nie dość, że ja niewyspana, to jeszcze dziecko będzie cały dzień marudne
![]()