• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Udało się znów że młody zasnął sam w łóżeczku. Ale już się obudził drugi raz, więc się wkurzyłam i wzięłam go do łóżka. I idziemy spać, życzę wszystkim przespanej nocy 😂
Dzisiaj noc nie była fajna🤣mały godzinę nie spał potem wymiotował mlekiem bo za dużo kaszlal nos rano dopiero odkurzaczem wyczyszczony cwaniaczek na rączkach u mamusi zasnął odłożyłam go i płacz to go wzięłam 2raz ululalam ale przez chwilę położyłam się do łóżka a on na mnie odczekałam 15minut i do łóżeczka spał ale i tak był miauczacy jak dzieci chore są takie małpy marudne że szok😱🤣

Dzisiaj noc nie była fajna🤣mały godzinę nie spał potem wymiotował mlekiem bo za dużo kaszlal nos rano dopiero odkurzaczem wyczyszczony cwaniaczek na rączkach u mamusi zasnął odłożyłam go i płacz to go wzięłam 2raz ululalam ale przez chwilę położyłam się do łóżka a on na mnie odczekałam 15minut i do łóżeczka spał ale i tak był miauczacy jak dzieci chore są takie małpy marudne że szok😱🤣
Biedny :( szybkiego powrotu do zdrowia ! Nie ma nic gorszego niż chore dziecko, jeszcze tak małe, że nie powie ci co go boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry