Jeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,,Pokaż nam się przed wyjściem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,,Pokaż nam się przed wyjściem![]()
Dzisiaj noc nie była fajnaUdało się znów że młody zasnął sam w łóżeczku. Ale już się obudził drugi raz, więc się wkurzyłam i wzięłam go do łóżka. I idziemy spać, życzę wszystkim przespanej nocy![]()
Dobre czyli nie możesz być piękniejsza od panny młodejJeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,,cokolwiek to znaczny
![]()
Niestety dzisiaj to nie weseleDobre czyli nie możesz być piękniejsza od panny młodeji tak ładnie będziesz wyglądać a czy rzucać się w oczy będziesz to on musi stwierdzić
![]()
Hahahahha wiesz że to komplement ?Jeszccze nie wiem co ubiore nawet. Mąż prosił mnie,, nie rzucaj się w oczy,,cokolwiek to znaczny
![]()
BiednyDzisiaj noc nie była fajnamały godzinę nie spał potem wymiotował mlekiem bo za dużo kaszlal nos rano dopiero odkurzaczem wyczyszczony cwaniaczek na rączkach u mamusi zasnął odłożyłam go i płacz to go wzięłam 2raz ululalam ale przez chwilę położyłam się do łóżka a on na mnie odczekałam 15minut i do łóżeczka spał ale i tak był miauczacy jak dzieci chore są takie małpy marudne że szok
![]()
Nie wiem czy to komplementHahahahha wiesz że to komplement ?
Ja też już choraBiednyszybkiego powrotu do zdrowia ! Nie ma nic gorszego niż chore dziecko, jeszcze tak małe, że nie powie ci co go boli.
Albo wie, że jesteś zawsze kocurNie wiem czy to komplementmoże się mnie wstydzi hahaha