rosenberg
Fanka BB :)
Udało wam się znaleźć chatę w Poznaniu czy gdzieś poza miastem??Wynagradza mi całą resztę, z którą wiecznie mam pod górkęrównowaga musi być! 2h siedzieliśmy teraz u notariusza i wszyscy w szoku, że takie spokojne dziecko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Udało wam się znaleźć chatę w Poznaniu czy gdzieś poza miastem??Wynagradza mi całą resztę, z którą wiecznie mam pod górkęrównowaga musi być! 2h siedzieliśmy teraz u notariusza i wszyscy w szoku, że takie spokojne dziecko
![]()
Ja dzisiaj w nocy jak wstalam poraz 10Też tak mam. Jak podpisywałam przeniesienie własności to dziecko w foteliku siedziało, spało, grzeczniuykie. I wszyscy ooo jakie super dziecko itp. a jak wróciliśmy do domu to demonpamiętam to jak dziś. Zawsze przy obcych jest grzeczny, a jak ma rogi pokazywać to w domu :/
Niee, jeszcze nie. Tak jak wcześniej ciężko było coś znaleźć, tak teraz to już w ogóle nie ma nic na naszą kieszeń, tak ceny idą w góręHahah kochany maluszekczyżby własne mieszkanko, dom się szykuje??
![]()
Nie kupiliśmy chatyUdało wam się znaleźć chatę w Poznaniu czy gdzieś poza miastem??
To steryd?? To do sterydów trzeba mieć maseczkę bez otworów, żeby nie leciało do oczuMy po wizycie u pediatry, młody kaszle jak nie wiem co. Dostał do inhalacji Nebbud mam trochę obawy żevy stosować ale lekarka powiedziała że lepiej teraz zareagować bo zejdzie mu na płucaW nocy była tragedia bo cały zatkany i nie bardzo mógł swobodnie oddychać więc non stop się budził albo spanie na rączkach.
Haha u nas to samo. Zawsze kurier przyjezdza jak mloda spi ;D i strach ze za chwile sie obudzi haha. A jeszcze w domu szczekający pies nq obcych.Ci kurierzy dziwnym trafem zawsze przyjeżdżają jak usypiam młodego na drzemkęten ciągnie cyca zadowolony już w półśnie, a tu nagle ktoś puka
i odkładaj tu teraz dziecko i zasuwaj na dół odebrać paczkę żeby nie odjechał....... To już 3ci raz taka sama sytuacja
na szczęście dzisiaj jak odlozylam to się nie obudził
Kortykosteroid. Szczerze mówiąc nie mam takiej maski ale lekarz nic nie mówił a w sumie w ulotce też nic nie pisze. Więc mam nadzieję że nic mu nie będzie.To steryd?? To do sterydów trzeba mieć maseczkę bez otworów, żeby nie leciało do oczu