• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Też tak mam. Jak podpisywałam przeniesienie własności to dziecko w foteliku siedziało, spało, grzeczniuykie. I wszyscy ooo jakie super dziecko itp. a jak wróciliśmy do domu to demon 😂😂 pamiętam to jak dziś. Zawsze przy obcych jest grzeczny, a jak ma rogi pokazywać to w domu :/
Ja dzisiaj w nocy jak wstalam poraz 10 😂mowilam sobie w głowie,, jest zdrowa, to najwazniejsze,, 😂😂 a prawie jak wulkan wybuchalam😂😂

My po wizycie u pediatry, młody kaszle jak nie wiem co. Dostał do inhalacji Nebbud mam trochę obawy żevy stosować ale lekarka powiedziała że lepiej teraz zareagować bo zejdzie mu na płuca 😭W nocy była tragedia bo cały zatkany i nie bardzo mógł swobodnie oddychać więc non stop się budził albo spanie na rączkach.

My po wizycie u pediatry, młody kaszle jak nie wiem co. Dostał do inhalacji Nebbud mam trochę obawy żevy stosować ale lekarka powiedziała że lepiej teraz zareagować bo zejdzie mu na płuca 😭W nocy była tragedia bo cały zatkany i nie bardzo mógł swobodnie oddychać więc non stop się budził albo spanie na rączkach.
To steryd?? To do sterydów trzeba mieć maseczkę bez otworów, żeby nie leciało do oczu

Ci kurierzy dziwnym trafem zawsze przyjeżdżają jak usypiam młodego na drzemkę 😠😠😠 ten ciągnie cyca zadowolony już w półśnie, a tu nagle ktoś puka 😠😠 i odkładaj tu teraz dziecko i zasuwaj na dół odebrać paczkę żeby nie odjechał....... To już 3ci raz taka sama sytuacja 😠😠 na szczęście dzisiaj jak odlozylam to się nie obudził
Haha u nas to samo. Zawsze kurier przyjezdza jak mloda spi ;D i strach ze za chwile sie obudzi haha. A jeszcze w domu szczekający pies nq obcych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry